17 οι νεκροί του ναυαγίου με τους μετανάστες στη Λέσβο!

16 γυναίκες και ένας νεαρός άνδρας έχασαν τη ζωή τους - Οι 10 διασωθείσες γυναίκες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο

Must Read

Ασύλληπτη διπλή τραγωδία σε Κύθηρα και Μυτιλήνη. Ο αριθμός των νεκρών στη Μυτιλήνη όλο και αυξάνεται. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεκαεπτά είναι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους μέχρι τώρα, μετά τη βύθιση σκάφους στο οποίο επέβαιναν περίπου 40 μετανάστες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντοπίστηκε ακόμα μια σορός, ενώ έχουν διασωθεί δέκα άνθρωποι μέχρι στιγμής.

Το σκάφος με τους πρόσφυγες – μετανάστες βυθίστηκε χθες το βράδυ, Τετάρτη 5/10, στην περιοχή «Προβοσκίδα», ανατολικά της Λέσβου. Εκτιμάται ότι αναχώρησε αργά το βράδυ της Τετάρτης από την περιοχή του Αγιασμάτ κοντά στο Αϊβαλί. Από τους 17 νεκρούς, οι 16 είναι γυναίκες ενώ η τελευταία σορός που εντοπίστηκε ανήκει σε έναν άνδρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκε ακόμα μια γυναίκα ανεβάζοντας των διασωθεισών γυναικών σε 10 και έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται στο θάλαμο βραχείας νοσηλείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Περίπου στις 9.30 το πρωί οι διασωθείσες από το ναυάγιο δέχθηκαν την επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα, η οποία βρίσκεται στη Μυτιλήνη στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσκεψης της στη Λέσβο.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία με νεκρούς μετανάστες σε Λέσβο και Κύθηρα: «Είδαμε ανθρώπους να πνίγονται στα βράχια»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This