«Τον χτύπησα γιατί ένιωσα απειλή»: Όλα όσα είπε ο 16χρονος που γρονθοκόπησε καθηγητή στο ΕΠΑΛ Αιγάλεω

Δήλωσε μεταμέλεια και ζήτησε από όλους συγνώμη

Must Read

Σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχτηκε πριν λίγες ημέρες στο 2ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω όταν ο Διευθυντής και 16χρονος μαθητής πιάστηκαν στα χέρια, όταν ο πρώτος προσπάθησε να αποτρέψει την κατάληψη.

Ο μαθητής, που έριξε μπουνιά στον καθηγητή, έδωσε για δυο ώρες κατάθεση στον ανακριτή, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ληστρική κλοπή, για διακεκριμένη φθοράς και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος και μιλώντας στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στους λόγους που προκάλεσαν το σοβαρό επεισόδιο, ζητώντας συγνώμη από όλους.

«Δήλωσα μεταμέλεια από την δικιά μου την πλευρά και είπα συγγνώμη για ότι έγινε μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο για τόσο κατά πόσο ευθύνομαι εγώ ή όχι. Ζητήσαμε συγγνώμη από όλους τους καθηγητές, από την δευτεροβάθμια», ανέφερε ο 16χρονος.




Όπως είπε ένιωθε από τον διευθυντή του σχολείου απαξιωτική συμπεριφορά: «Γενικά μας κακοχαρακτηρούσε, όπως έπιανε τους φίλους μου, μια συγκεκριμένη κοπέλα ας πούμε και τους έλεγε να μην με κάνουν παρέα, να με κάνουν στην άκρη γιατί είμαι τρελός, χαζός. Όταν δέχομαι βία πρώτα εγώ είναι πάνω στην αυτοάμυνα μου. Δεν πήγα εγώ και ξεκίνησα να τον κλωτσάω. Δεν έγινε έτσι. Πρώτα ένιωσα μια απειλή, ένα χέρι να με ακουμπάει και μετά πήγα και του έριξα μπουνιά πάνω στην συμπλοκή».

Ο δε δικηγόρος του ανήλικου μαθητή, Μάνος Γρηγοράκης, ανέφερε: «Προσδοκούμε από την πλευρά του διευθυντή να αποδεχθεί την διάθεση της συνδιαλλαγής ώστε να γίνει μια συζήτηση να πέσουν οι τόνοι. Το παράπονο του είναι ότι δεν τον αντιμετώπιζε ισότητα με τα υπόλοιπα παιδιά ο Διευθυντής του σχολείου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This