«Βοήθεια, αστυνομία…» – Βίντεο σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό ξενοδόχου και της μητέρας του στην Αίγινα

Προσοχή σκληρές εικόνες - «Πήγαμε στην Αίγινα με σκοπό να την εντοπίσουμε και να τη χτυπήσουμε»

Must Read

Στις εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας και δείχνουν την επίθεση και τον ξυλοδαρμό μιας 67χρονης και του γιου της Φίλιππου, έξω από το ξενοδοχείο που διατηρεί ο δεύτερος στην Αίγινα (στις 28/8/2021), ακούγονται οι εκκλήσεις των θυμάτων για βοήθεια

«Βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια, αστυνομία»… ακούγεται στο βίντεο που μετέδωσε το Star, να φωνάζει ο άνδρας που δέχεται συνεχή χτυπήματα από τους δύο δράστες, ενώ παρών είναι ένα τετράχρονο παιδί, γιος του ξενοδόχου και εγγονός της 67χρονης, το οποίο ξεσπά σε κλάματα…

Ο ξενοδόχος φωνάζει «παρακαλώ» στους δύο άνδρες, που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και στέκονται στο πάρκινγκ, ενώ πίσω από τον άνδρα ακολουθεί η μητέρα του Ανθούλα και ο γιος του.

Οι δράστες του λένε κάτι κι εκείνος τους ρωτά «από;», ενώ αμέσως ξεκινούν τα χτυπήματα εναντίον του, αλλά και εναντίον της μητέρας του, με τον ξενοδόχο να πέφτει πάνω στο παιδί του, το οποίο τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά από τον αγκώνα του πατέρα του.

Τα χτυπήματα συνεχίστηκαν, οι κραυγές των θυμάτων ήταν σπαρακτικές και οι δύο δράστες έτρεξαν να φύγουν, την ώρα που ο ξενοδόχος έβλεπε ότι η μητέρα του ήταν αναίσθητη και ούρλιαζε «μαμά, μαμά, μαμά».

Οι εικόνες είναι σκληρές




«Πήγαμε στην Αίγινα με σκοπό να την εντοπίσουμε και να τη χτυπήσουμε»

Σύμφωνα με το Star, οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν είναι Έλληνες και έχουν βεβαρημένο παρελθόν, καθώς έχουν κατηγορηθεί ο ένας για ξυλοδαρμό και ο άλλος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Στις καταθέσεις που έδωσαν στην αστυνομία, δεν αποκάλυψαν από ποιον πήραν την εντολή για την άγρια επίθεση, με τον δράστη που φορά άσπρη μπλούζα, να ισχυρίζεται ότι ο «φουσκωτός» του πρότεινε να πάνε στην Αίγινα για να δείρουν έναν άνδρα και του έδωσε 500 ευρώ.

Star

Όσο για τον ηθικό αυτουργό; Αυτόν φέρεται να τον αποκάλυψε ο τρίτος της παρέας που ήταν στην Αίγινα μαζί τους, ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής:

«Πήγαμε με το αυτοκίνητό μου την ίδια ημέρα στην Αίγινα προκειμένου να εντοπίσουμε τη γυναίκα με την οποία είχε θέματα ο Ν… και κάποιος από ένα μαγαζί που λέγεται …  και είναι στην Καλλιθέα. Πήγαμε στην Αίγινα με σκοπό να την εντοπίσουμε και να τη χτυπήσουμε. Είδαμε το χώρο του ξενοδοχείου, βρήκαμε τη γυναίκα μαζί με ένα παιδάκι. Είπα στον Ν. πως φεύγω και δεν κάνω τίποτα γιατί είδα το παιδάκι. Μου είπε ότι θα έβαζε άλλο άτομο. Μου έδωσε 200 ευρώ για τα εισιτήρια και τις βενζίνες που είχα πληρώσει».

Οι Αρχές αναζητούν ακόμα ένα άτομο, καθώς φέρεται να είναι επίσης ηθικός αυτουργός στο λεγόμενο «συμβόλαιο ξυλοδαρμού».

«Γλίτωσε οριακά τον θάνατο»

«Δεν πρόκειται για απλό ξυλοδαρμό σύμφωνα με τη δικογραφία. Πρόκειται για χτυπήματα τα οποία θα μπορούσαν να έχουν επιφέρει το θάνατο και η παθούσα ειδικά τον γλίτωσε οριακά», σχολίασε χαρακτηριστικά στο Star ο Παναγιώτης Κάσσης, δικηγόρος των θυμάτων.

Η 67χρονη Ανθούλα μετά τον ξυλοδαρμό της

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This