Τέρατα! Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους - Οι Αρχές ερευνούν αν έπεσαν θύματα και άλλα παιδιά

Must Read

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία των δυο συλληφθέντων για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τον 43χρονο Γιάννη Σοφιανίδη.

Ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και ανάγκαζε το 12χρονο κοριτσάκι να εκδίδεται είναι γεννημένος στις 30-12-1969 στο Αγρίνιο. Οι αρχές εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται και άλλα παιδιά να έχουν πέσει θύματα του 53χρονου και στο πλαίσιο της έρευνας δημοσιοποιούν τα στοιχεία του. 

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση, Κατάχρηση ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων (απόκτηση, κατοχή, διανομή), όπου η παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει του 12ο και το 15ο έτος, κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής και παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου, με τον οποίο ο δράστης έχει σχέση εργασίας, εμπορία ανθρώπων και Νόμο περί όπλων.

O 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθείς την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής συνελήφθη την 7-10-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για Γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και εμπορία ανθρώπων.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This