Πήρε προθεσμία η μάνα της 12χρονης – «Δύο νέες καταγγελίες για τον Μίχο»

Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα - «Μοναδικό στοιχείο κάποιο έμβασμα, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο» δήλωσε ο Λύτρας

Must Read

Με κουκούλα και χειρουργική μάσκα οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας η μητέρα της 12χρονης που έπεφτε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, εδώ και τουλάχιστον 5 μήνες.

Η 37χρονη μητέρα ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

https://www.youtube.com/watch?v=F3YlGx2tRkc

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της μητέρας Απόστολος Λύτρας ανέφερε ότι η 37χρονη αρνείται τις κατηγορίες για μαστροπεία και λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα την κατηγορούν. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος, υπάρχουν δύο νέες καταγγελίες για τον Μίχο, από κορίτσια που έζησαν την φρίκη στα χέρια του όταν ήταν ανήλικες.

«Πήρε προθεσμία για τις 13.00 τη Δευτέρα. Ισχυρίζεται ότι δεν ότι έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που κατηγορείται. Όλα αυτά θα φανούν στην ανάκριση. Πρόλαβα να δω κάποια στοιχεία από τη δικογραφία. Οι κατηγορούμενοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε κάτι. Μοναδικό στοιχείο κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο. Η ίδια το εξηγεί από το ότι εργαζόταν μαγαζί του» είπε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι δύο 18χρονο κορίτσια αναγνώρισαν και κατήγγειλαν τον Μίχο:

«Σε επικοινωνία που είχα είχα με τη μεγάλη κόρη, ένα εξαιρετικό κορίτσι πραγματικά, λέει ότι είναι δεδομένο ότι δεν έχει σχέση. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. Υπάρχουν άλλες 2 κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ώθησαν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της. Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτό είναι δεδομένο. Αυτά όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή άλλα δεν συνιστά αυτή αυτό το αδίκημα. Ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και για αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσά σε εμβάσματα»

Ο δικηγόρος σημείωσε επίσης ότι η μητέρα θεωρούσε ότι το παιδί είναι ασφαλές με τον 53χρονο: «Είχε την εντύπωση ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι το παιδί απλά βρίσκεται απέναντι. Το ίδιο μου μετέφερε και υποστηρίζει και η μεγάλη αδερφή και ο αδερφός της κοπέλας, αλλά και η θεία της που ήταν η πρώτη επικοινώνησε μαζί μου» ανέφερε και έκανε λόγο για κύκλωμα: «Σίγουρα μιλάμε για ένα τρομακτικό έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα.. είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και κρύβεται κύκλωμα από πίσω».




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This