Βόλος: Αγέλη σκύλων παραλίγο να επιτεθεί σε μαθητές και εκπαιδευτικούς!

H εμφάνιση αδέσποτων σκυλιών είναι πολύ συχνή στην περιοχή

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που επέστρεφαν στο σχολείο τους που βρίσκεται στην συνοικία της Αγίας Κυριακής, στο Βόλο μετά από εκδρομή.

Μια αγέλη αδέσποτων σκύλων βρισκόταν μπροστά στην είσοδο του σχολείου και μάλιστα είχαν επιθετικές διαθέσεις με αποτέλεσμα να φοβίσουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Την κατάσταση πήραν στα χέρια του οι πιο ψύχραιμοι καθηγητές, καθησύχασαν τα παιδιά και με ήρεμες κινήσεις τα ανέβασαν στο πεζοδρόμιο και ένα- ένα οδηγήθηκαν στο εσωτερικό του σχολείου.

«Δεν μπορούσαμε να μπούμε μέσα. Ήταν περίπου επτά – οκτώ αδέσποτα μεσαίου και μεγάλου μεγέθους που βρίσκονταν μπροστά στην πόρτα. Όπως είναι φυσικό, τα παιδιά φοβήθηκαν», αναφέρουν εκπαιδευτικοί.

Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, στο παρελθόν η αγέλη έχει επιτεθεί εναντίον της σχολικής καθαρίστριας κατά την προσέλευσή της στο σχολείο, ενώ μία μητέρα τρομοκρατήθηκε όταν αδέσποτα την κυνηγούσαν και εκείνη έτρεχε σπρώχνοντας το καροτσάκι με το μωρό της για να ξεφύγει. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι νέοι εκπαιδευτικοί του σχολικού συγκροτήματος, δέχονται μέχρι και… συμβουλές από παλιότερους συναδέλφους τους να αποφεύγουν να κυκλοφορούν στη συνοικία λόγω της αγέλης!

Για το πρόβλημα έχουν ενημερωθεί εδώ και καιρό οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, χωρίς να έχει γίνει κάτι.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This