Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: Σε χειρουργείο υποβλήθηκε η 11χρονη – Κηδεύτηκε η 15χρονη αδερφή της

Τραγική φιγούρα ο πατέρας των κοριτσιών

Must Read

Ώρες αγωνίας ζουν οι συγγενείς της 11χρονης που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης μετά το σοκαριστικό τροχαίο στην Παλαιοχώρα Ημαθίας που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της 15χρονης αδερφής της. 

Αρχικά η 11χρονη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βέροιας αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Ιπποκράτειο.

Το κορίτσι έχει υποβληθεί σε χειρουργείο και παράλληλα παρακολουθείται από ορθοπεδικούς και παιδοχειρουργούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το ανήλικο παιδί φέρει κατάγματα στα πόδια και έχει τραύματα στο κεφάλι. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις προκειμένου οι θεράποντες ιατροί να έχουν πλήρη ιατρική εικόνα ωστόσο μέχρι στιγμής εκτιμούν πως η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή.

Όσον αφορά στην 37χρονη μητέρα, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση,  νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βέροιας σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς παρουσιάζει επιπλοκές.

Κηδεύτηκε η 15χρονη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Παλαιόχωρα της Ημαθίας μετά τον θάνατο της 15χρονης στο τροχαίο δυστύχημα.

Όπως αναφέρει το protothema, το απόγευμα του Σαββάτου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την αδικοχαμένη μαθήτρια στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του παιδιού κοριτσιού, ο οποίος κηδεύσε το παιδί του μόνος του, καθώς η 12χρονη κόρη του αλλά και η σύζυγός του νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.




Πως συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην Ημαθία, όταν αυτοκίνητο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε τρεις πεζούς, και συγκεκριμένα μία μητέρα με τα δύο παιδιά της. Από τη σύγκρουση άφησε την τελευταία της πνοή η  15χρονη κόρη μπροστά στα μάτια της 37χρονης μητέρας της αλλά και της μικρότερης αδερφής της.

Φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος αφήνοντας τα θύματά του αβοήθητα…

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Ημαθία: «Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο δράστης του τροχαίου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This