Ποινική δίωξη στον πυγμάχο που σκότωσε με μια γροθιά τον 76χρονο ψαρά στην Καλλιθέα

Ο 48χρονος είπε στους αστυνομικούς δεν είχε αντιληφθεί ότι τραυμάτισε τον ηλικιωμένο

Must Read

Ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη ασκήθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών στον 48χρονο πυγμάχο που γρονθοκόπησε 76χρονο ψαρά στη Μαρίνα της Καλλιθέας, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος άνδρας να ξεψυχήσει μετά από λίγα λεπτά.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στην Πλατεία Νερού στη Καλλιθέα, όταν ο 76χρονος που είχε πάει για ψάρεμα λογομάχησε με έναν 48χρονο, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν και ο 48χρονος να ρίξει μπουνιά στον ηλικιωμένο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που βρισκόταν στη θάλασσα ενοχλήθηκε από το καλάμι ψαρέματος του θύματος και όταν ο ψαράς είπε στον 48χρονο να μην κολυμπά εκεί γιατί διώχνει τα ψάρια ακολούθησε ο τσακωμός μεταξύ των δύο ανδρών.

Ο 76χρονος λίγο μετά το χτύπημα που δέχτηκε υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ ο 48χρονος απομακρύνθηκε από το σημείο χωρίς να ενδιαφερθεί για την τύχη του ηλικιωμένου, που είχε πέσει αναίσθητος στο έδαφος. Στη συνέχεια ο 76χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.




Τον συνέλαβαν σε καφενείο

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ. ΑΣ. αμέσως μετά το περιστατικό με τις Αρχές να αναζητούν τον δράστη, τον οποίο τελικά εντόπισαν και συνέλαβαν σε κοντινό σημείο και συγκεκριμένα σε καφενείο στην οδό Δημοσθένους, στην Καλλιθέα.

Μάλιστα όπως είπε ο 48χρονος στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες, δεν είχε αντιληφθεί ότι τραυμάτισε τον άνδρα γι’ αυτό και έφυγε μετά τον καβγά που είχαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This