Στιγμές τρόμου για τον 13χρονο Άγγελο στο Λαγονήσι: Του όρμηξε σκύλος ενώ πήγαινε σχολείο!

Το ζώο έριξε κάτω το παιδί και άρχισε να το δαγκώνει στο κεφάλι, στο μέτωπο και στα μάγουλα - «Κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή», είπε ο ιδιοκτήτης του σκύλου!

Must Read

Στο Νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε ένας 13χρονος, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη δέχθηκε επίθεση από έναν σκύλο στο Λαγονήσι, την ώρα που πήγαινε σχολείο (για την εορτή της 28ης Οκτωβρίου) με το πατίνι του.

Ο Άγγελος, μαθητής γυμνασίου γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην επέμβαση ενός ιδιοκτήτη βρεφονηπιακού σταθμού, ο οποίος είδε τον σκύλο που ήταν φύλακας σε ένα σπίτι, να ορμά στο αγόρι και να το δαγκώνει στο κεφάλι, στο μέτωπο και στα μάγουλα.




Το παιδί χρησιμοποίησε τα χέρια του για να προστατευτεί, βάζοντάς τα στο πρόσωπό του, αλλά παρόλα αυτά, τα τραύματα που υπέστη είναι σοβαρά.

Ο άνδρας που ακινητοποίησε τον σκύλο και έσωσε το παιδί, μαζί με άλλα δύο άτομα, το μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων και από εκεί οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να πάει στο Παίδων, από όπου πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα με αρκετά ράμματα και υπό τεράστιο σοκ.

Η μητέρα του 13χρονου θα υποβάλει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος ισχυρίζεται πως κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού, με αποτέλεσμα ο σκύλος να βγει έξω και να επιτεθεί στον 13χρονο.




Η συγκλονιστική περιγραφή της μητέρας:

«Σήμερα είναι καλύτερα, γιατί δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, ούτε να φάει, συν το φόβο που είχε. Πήγαινε στο σχολείο του το πρωί με το πατίνι και όπως ήταν στη συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Πιπίνου στο Λαγονήσι, του επιτέθηκε από πίσω ένας σκύλος Ακίτα, δεν πρόλαβε το παιδί να καταλάβει τι έγινε. Άρχισε και τον δάγκωνε στο κεφάλι, στο πρόσωπο, στα χέρια και για καλή του τύχη λίγο πιο κάτω ήταν ένας παιδικός σταθμός που ήταν ο ιδιοκτήτης έξω με δύο μπαμπάδες και τρέξανε. Βέβαια μέχρι να τρέξουν γιατί ήταν περίπου στα 300 μέτρα μακριά, τον είχε δαγκώσει και τον πήραν αιμόφυρτο … Εγώ πήγαινα στη δουλειά μου και με πήραν τηλέφωνο ότι το παιδί πήγαινε στο νοσοκομείο. Αν δεν ήταν ο κ.Βασίλης, θα τον είχε σκοτώσει ο σκύλος. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου ήρθε στο νοσοκομείο και μου είπε ότι κάποιος άφησε την πόρτα ανοιχτή! Είναι ένα σκυλί που όταν περνάς έξω από το σπίτι δεν μπορείτε να φανταστείτε πως κάνει, αφρούς βγάζει από το στόμα. Θα ακολουθηθεί ο δρόμος της δικαιοσύνης. Τα ζώα δεν φταίνε, οι ιδιοκτήτες φταίνε. Το παιδί έχει ράμματα στο κεφάλι, στο μάγουλο, στον ώμο, στο χέρι … Ο ιδιοκτήτης πέρασε χθες από το σπίτι μου για να δει τι κάνει ο μικρός και του απάντησα ‘είναι έτσι όπως τον κατάντησε ο δολοφόνος ο σκύλος σας που τον κάνατε έτσι’».

«Την ποινική ευθύνη την έχει ο ιδιοκτήτης», σχολίασε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This