«Άριστο, αξιόλογο και πολύ καλό παιδί», λέει η μάνα του πρώην παίκτη ριάλιτι με τα 235γρ. κοκαΐνης

Ο 36χρονος πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για την προσεχή Παρασκευή και παραμένει υπό κράτηση

Must Read

Στον ανακριτή Κατερίνης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 36χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι (συμμετείχε προ τριετίας), ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Πλάκα Λιτοχώρου, μετά από αστυνομικό έλεγχο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Στο όχημα που οδηγούσε, βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη και κατασχέθηκαν, 235 γραμμάρια κοκαΐνη, ενώ κατασχέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και 2.055 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για την κακουργηματική πράξη της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Ο 36χρονος πήρε προθεσμία από τον ανακριτή για την Παρασκευή και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

«Είναι ένα άριστο και πολύ καλό παιδί»

Η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και τον χαρακτήρισε «καλό» και «αξιόλογο» παιδί:

«Ως μητέρα του δεν έχω να πω κάτι γιατί και εγώ δεν ήξερα τίποτα, απλώς, ξέρω ότι είναι ένα άριστο και πολύ καλό παιδί. Με τη δουλειά του, με το σπίτι του, με το μαγαζί του, αυτά. Δεν ξέρω τίποτα άλλο … Είμαι μάνα. Ήταν ένα αξιόλογο παιδί και είναι αξιόλογο παιδί. Αυτό θα το πω και θα το διατυμπανίσω σε όλον τον κόσμο. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό το πράγμα, το έγινε δεν το ξέρω, δεν το γνωρίζω. Πάντως ξέρω ότι είναι ένα αξιόλογο και πάρα πολύ καλό παιδί. Ούτε αλήτης, είναι, ούτε ξενύχτης είναι, ούτε πίνει, ούτε καπνίζει. Είναι οικογενειάρχης, από οικογένεια. Τώρα τι έγινε πάνω σε αυτό, δεν ξέρω πως έγινε και μη με ρωτάτε».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This