Φρίκη στο Ηράκλειο: Καβγάδισε με τον σύντροφό της και τον μαχαίρωσε στο λαιμό!

Must Read

Διαστάσεις επιδημίας τείνουν να λάβουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα αυτήν την φορά έναν άνδρα που δέχτηκε τα μανιασμένα μαχαιρώματα της συζύγου του, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες περίπου στις 7 το απόγευμα όταν σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου ένα ζευγάρι άρχισε να καυγαδίζει έντονα. Πάνω στον καβγά η 40χρονη γυναίκα, από την Βουλγαρία, πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε στο λαιμό τον 50χρονο σύντροφό της.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ευτυχώς, εκτός κινδύνου. Την ίδια ώρα, άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν και συνέλαβαν την 40χρονη η οποία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και βαριές σωματικές βλάβες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This