Ναι στην ζωή,όχι στον καρκίνο-Η πεζοπορία 10 γυναικών survivors στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Η διαδρομή τους θύμισε όσα πέρασαν κατά τη διάρκεια της ασθένειας

Must Read

Ένα δυναμικό και ηχηρό «ναι» στην ζωή που συνεχίζεται ακόμα και αν περάσει κανείς μια δύσκολη ασθένεια σαν τον καρκίνο του μαστού είπαν 10 γυναίκες που βίωσαν τον δικό τους Γολγοθά και νίκησαν διασχίζοντας το απαιτητικό Φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη.

Η δράση έγινε τον Οκτώβριο, μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Οι δέκα γυναίκες είναι μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και εκπροσωπούν εκατομμύρια γυναίκες που πέρασαν από τη δυσκολία της διάγνωσης και των θεραπειών.

Τα 13 χιλιόμετρα της απαιτητικής διαδρομής του Φαραγγιού της Σαμαριάς αποτέλεσαν έναν συμβολικό παραλληλισμό της ψυχικής και σωματικής δυσκολίας που καλείται να αντιμετωπίσει η γυναίκα που διαγιγνώσκεται με καρκίνο του μαστού στην πορεία της προς την ίαση.

Παρ΄ όλες τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, η ομάδα προχώρησε με πείσμα και αισιοδοξία ξεπερνώντας σωματικά και ψυχικά εμπόδια, φτάνοντας τελικά με επιτυχία στο τέρμα της διαδρομής, αποδεικνύοντας πως η συμπόρευση μας ενδυναμώνει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This