Παυλίδου: «Με έπιασε ημίγυμνος από τον λαιμό και φώναζε θα σε γ@μ@σω» – «Είναι σκευωρία» λέει ο Παπαγιάννης

Χαμός στη δίκη για ξυλοδαρμό

Must Read

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης, οι δύο ηθοποιοί Σοφία Παυλίδου και Μάνος Παπαγιάννης, μετά την αναβολή της δίκης τον περασμένο Μάιο, όταν ο δεύτερος είχε επικαλεστεί πρόβλημα υγείας.

Οι δύο ηθοποιοί που συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση με τίτλο «Πετάει – Πετάει» το 2018, αλληλομηνύθηκαν για ξυλοδαρμό και μετά από αίτημα της Εισαγγελίας, η υπόθεση εκδικάζεται και για τις δύο μηνύσεις. Η Σοφία Παυλίδου ισχυρίζεται ότι ο Μάνος Παπαγιάννης πέταξε μια καρέκλα πάνω της με αποτέλεσμα να χτυπήσει, ενώ παράλληλα την ‘έβριζε με χυδαίο τρόπο.

Στο πλευρό της Παυλίδου βρέθηκαν ως μάρτυρες η Κόνι Μεταξά και η Ρέα Τουτουνζή, ενώ από τη μεριά του Παπαγιάννη, το παρών έδωσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη και ο παραγωγός της παράστασης, Βασίλης Γκουρούσης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Παπαγιάννης στο δικαστήριο έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του: «Κάποια στιγμή έπρεπε να πει μια ατάκα που δεν την είπε. Ήταν μέρος της σκηνής για να πάει παρακάτω. Εγώ δεν το συνέχισα και ήρθε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και μου είπε “επίτηδες δεν είπε την ατάκα”. Εγώ του είπα πως αποκλείεται και τότε μου απάντησε “δεν την είπε, γιατί δεν είπες εσύ την προηγούμενη ατάκα”. Αυτό του το εκμυστηρεύτηκε η ίδια στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια της παράστασης. Έβαλα ένα παντελόνι και βγήκα και της είπα “Σοφία να σου πω, γιατί δεν είπες την ατάκα;”» είπε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:«Φυσικά υπάρχει σκευωρία και δεν χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις. Γνωρίζω ότι ο κ. Καλυβάτσης ήταν πολλά χρόνια με την κ.Παυλίδου και είναι φυσικό να τη στηρίξει. Ο κ. Καλυβάτσης πήρε τον δικό μου ρόλο, εγώ έμεινα χωρίς δουλειά. Η κ. Παυλίδου ήθελε να απολυθώ εγώ, όχι να σταματήσει η παράσταση. Εκβιαστικά έφερε την αστυνομία εν ώρα της παράστασης να με συλλάβουν, αυτό είναι πολύ σοβαρό».

Από πλευράς της η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε: «Πάνω στη σκηνή λόγω του ότι δεν έκανα μια κίνηση αναγκάστηκε ο κύριος Παπαγιάννης να τη συμπληρώσει μόνος του, μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκα στο καμαρίνι και μου είπε “Σοφία γιατί δεν έκανες την κίνηση;”

Μου είπε “θα σου γ@μ@σω ό,τι έχεις και δεν έχεις, δε θα μου κόβεις εμένα τις σκηνές”. Μετά από λίγα λεπτά ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος και με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε πίσω και έπεσα και χτύπησα πάνω σε μια καρέκλα. Ανέβηκε ο Καλυβάτσης, τον πήρε και τον κατέβασε κάτω. Η Κόνι ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια και του φώναζε “τι κάνεις”.

Απ΄ έξω ήταν τρεις φίλοι μου, που ήρθαν να δουν την παράσταση και με πήγαν στο Ασκληπιείο Βούλας. Δεν δέχτηκα ποτέ ούτε τηλεφώνημα, ούτε πως είσαι, ούτε από εκείνον, ούτε από τη σύζυγό του. Όσο ήμουν πεσμένη κάτω μου φώναζε “θα σε γ@μ@σω π@λιοπ@α. Εμένα δε μου κλείνει κανένας την πόρτα”. Πήρα αμέσως την κυρία Παναγοπούλου. Της είπα ότι δέχτηκα επίθεση και δε μπορώ να συνεχίσω σε αυτή την παράσταση. Ο κατηγορούμενος πήγε κανονικά την επόμενη μέρα στο θέατρο και εκείνος και η σύζυγός του, χαμογελαστοί και δεν υπήρχαν εκδορές. Μετά το τέλος της παράστασης μαζεύτηκαν όλοι να συζητήσουν το περιστατικό. Η κυρία Παναγοπούλου του ζήτησε να πει “συγγνώμη” και είπε “δε ζητάω συγγνώμη”».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This