Θεσσαλονίκη: Τραμπούκοι αθλητές πυγμαχίας ξυλοκόπησαν 20χρονο και την κοπέλα του!

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ένας 20χρονος και η φίλη του στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, καθώς τους επιτέθηκε μια ομάδα τραμπούκων αθλητών πυγμαχίας και τους χτύπησε άγρια χωρίς κανέναν απολύτως λόγο!

Όπως κατήγγειλε ο νεαρός στο MEGA,  «ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και πήγα να πάρω την κοπέλα μου. Στην αρχή ήταν τέσσερα άτομα μπροστά μου μέσα στην μέση του δρόμου, οι τρεις έκαναν στην άκρη ο ένας όμως έμεινε και ξεκίνησε να με βρίζει. Όταν αντιλήφθηκα ότι απευθύνεται σε εμένα τον ρώτησα τον λόγο που με βρίζει ξαφνικά κάποιος μου όρμησε μέσα στο αμάξι. Τα έχασα. Σταμάτησα το αμάξι. Άνοιξα την πόρτα για να προσπαθήσω να τους απωθήσω και να φύγω».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, όταν κατέβηκε από το όχημα ξαφνικά τα τέσσερα άτομα έγιναν δέκα! Μάλιστα, οι αδίστακτοι άγνωστοι χτύπησαν μέχρι και την κοπέλα του 20χρονου που βγήκε από το αυτοκίνητο στο κεφάλι και την μύτη! Όταν,δε, ο 20χρονος προσπάθησε να την προστατέψει γυρνώντας πλάτη συνέχισαν να τον χτυπάνε!

Οι άγριες διαθέσεις των άγνωστων δεν σταμάτησαν ούτε όταν ο νεαρός και η κοπέλα του μπήκαν στο αμάξι προκειμένου να φύγουν! Στη συνέχεια το ζευγάρι πήγε στο νοσοκομείο όπου κάλεσε και την αστυνομία για να γίνει καταγγελία. Όσο για τους λόγους της επίθεσης ο νεαρός διευκρίνισε πως «δεν τους είχα ξαναδεί, δεν είχαμε προηγούμενα, δεν ήθελαν να μας ληστέψουν».

Ο 20χρονος είπε πως η επιθετικότητα των αγνώστων συνεχίστηκε και αφού ο ίδιος έφυγε καθώς η ομάδα βρήκε άλλο θύμα! Τελικά, στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένα μέλος της ομάδας το οποίο, όμως, αφέθηκε ελεύθερο. Ο 20χρονος έχει ήδη αναγνωρίσει τέσσερις από τους δράστες ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι πέντε.

 

 

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This