Η απόλυτη φρίκη στην Πάτρα: Έδεσε σκύλο στο αυτοκίνητό του και το έσερνε!

Το σκυλάκι φιλοξενείται σε σπίτι μέχρι να γίνει καλά

Must Read

Χειροπέδες σε ένα άρρωστο άντρα πέρασαν οι αστυνομικοί στην Πάτρα, ο οποίος κρατείται  στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, καθώς έδεσε με αλυσίδα από το αυτοκίνητό του ένα σκύλο και το έσερνε στο δρόμο για ενάμιση χιλιόμετρο, στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι κακουργηματική κακοποίηση – βασανισμό ζώου συντροφιάς.

Η ποινή για τη πράξη του είναι κάθειρξη έως δέκα έτη και χρηματική ποινή έως 50.000 ευρώ. Επίσης προβλέπεται και διοικητικό πρόστιμο από 30.000 – 50.000 ευρώ.

Το περιστατικό ανέδειξε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook η Αλεξάνδρα Δημοπούλου, η οποία είναι σύμβουλος του δήμου Πατρέων για τα αδέσποτα. Όπως έγινε γνωστό, το ζωάκι,μετά την κτηνιατρική του περίθαλψη από την κτηνίατρο του Δήμου Πατρέων, φιλοξενείται στο σπίτι της κ. Δημοπούλου.

Σε μια ανάρτησή της στο Facebook, η κ. Δημοπούλου ανέφερε:

«Όλοι μια αλυσίδα,
ένα γρήγορο αγωνιώδες τρέξιμο προκειμένου να σωθεί η βασανισμένη μα αγέρωχη σκυλίτσα που συρόταν επί ενάμισυ περίπου χιλιόμετρο δεμένη πίσω από αυτοκίνητο, και να οδηγηθεί ο δράστης στη δικαιοσύνη.
Πήρα τη σκυτάλη της αγκαλιάς αφού:
– πολίτης κατήγγειλε γρήγορα το περιστατικό και δεν το προσπέρασε,
– ανταποκρίθηκε άψογα η Αστυνομία, Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών
– ανταποκρίθηκε αμέσως ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ και μεταφέρθηκε το ζώο από τον υπάλληλο περισυλλογής Γιάννης Πετράκος στην κτηνίατρο του Δήμου
– φροντίστηκε με κάθε προσοχή η σκυλίτσα από την κτηνίατρο Ioanna Giannakopoulou
– ανέλαβε την υπεράσπισή της η γνωστή σε όλους μας δικηγόρος Elena Arvaniti με τη στήριξη των δύο Φιλοζωικών Σωματείων Φιλοζωοι Εθελοντες Πατρας SAVE PATRAS STRAYS (SPS) και Patras For All Animals
και συνεχίζουμε…
Σημειωτέον ότι ο δρόμος είχε γεμίσει αίματα σε σημείο σοκαριστικό…
Προτείνω να ονομάσουμε τη σκυλίτσα “ΕΛΕΝΑ” . Τι λέτε?».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This