Σοκαριστικό βίντεο: Λυκόσκυλο κατασπάραξε κανίς από την αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς του!

Η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου αδιαφόρησε πλήρως!

Must Read

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε δρόμο της Δραπετσώνας.

Ένα λυκόσκυλο, που το είχε βγάλει βόλτα η ιδιοκτήτριά του, διέφυγε της προσοχής της, άρπαξε ένα κανίς από την αγκαλιά της ιδιοκτήτριάς του και το κατασπάραξε μέσα σε λίγα λεπτά, αφήνοντας το άψυχο στο πεζοδρόμιο!

Η ιδιοκτήτρια του μικρού κανίς περιέγραψε στο Mega τι ακριβώς συνέβη.

«Είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Ήμουν στο πεζοδρόμιο κι εκείνο ήταν στο απέναντι. Μέχρι να σκύψω να πιάσω το σκυλάκι μου – ούτε πρόλαβα να κάνω κάτι – άφησε τον σκύλο από τα χέρια της και όρμηξε ο σκύλος πάνω μου, βούτηξε το σκυλάκι από την αγκαλιά μου και μέσα σε δύο λεπτά μου το σκότωσε», είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Γείτονες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια του λυκόσκυλου το άφηνε συχνά ελεύθερο χωρίς λουρί, ενώ στο παρελθόν έχει ορμήξει σε άλλα σκυλιά και παιδιά στο πάρκο της γειτονιάς!

Όπως είπε η ιδιοκτήτρια του άτυχου κανίς, η γυναίκα που είχε το λυκόσκυλο δεν αντέδρασε και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της σα να μη συνέβη τίποτα!

«Τίποτα δεν μου είπε. Της μίλαγα, της φώναζα, δεν έκανε τίποτα. Πήρε τον σκύλο της και κλειδώθηκε στο σπίτι της» ανέφερε.

Η γυναίκα που έχασε το κανίς κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία, ενώ απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε κάτι να το αναφέρει επίσης στην αστυνομία.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This