ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΠλάκωσε με μπουνιές οδηγό λεωφορείου επειδή... παραλίγο να τρακάρουν

Πλάκωσε με μπουνιές οδηγό λεωφορείου επειδή… παραλίγο να τρακάρουν

Τον χτύπησε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε

Άγρια επίθεση από έναν νταή δέχτηκε οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή Νέα Κρήνη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThessToday.gr, ένας οδηγός μαύρου οχήματος με γερμανικές πινακίδες, έκανε αναστροφή στο σημείο και παραλίγο να τρακάρει με το λεωφορείο. Οργισμένος ο οδηγός του ΟΑΣΘ, ο οποίος τελευταία στιγμή φρέναρε το όχημα με τους επιβάτες, «κατσάδιασε» τον οδηγό του Ι.Χ.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο δεύτερος βγήκε από το αυτοκίνητό του και άρχισε να χτυπάει με μπουνιές τον οδηγό του λεωφορείου, από το παράθυρο!

Αφού τον κοπάνησε, στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο και έγινε «καπνός». 

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του λεωφορείου, ενώ κλιμάκιο της αστυνομίας ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό και συγκέντρωσε καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης