«Λέει ψέματα ο 19χρονος, τον ξέρω» – Ξεσπά για τις καταγγελίες πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού

«Γνωρίζω τι του προσέφερε η Κιβωτός και προσωπικά ο πατέρας Αντώνιος»

Must Read

Στο πλευρό του πατέρα Αντώνιου στέκεται επώνυμα ένας πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού του Κόσμου, μετά από τις φρικτές καταγγελίες που έχουν προκαλέσει σοκ.

Ο Ανδρέας Μαρινιάκ με καταγωγή από την Ουκρανία, μίλησε σήμερα στην εκπομπή T-Live και υποστήριξε ότι γνωρίζει τον 19χρονο που κατήγγειλε για ασέλγεια υψηλόβαθμο στέλεχος της δομής της ΜΚΟ. Ο ίδιος στράφηκε κατά του καταγγέλλοντα, υποστηρίζοντας ότι όσα λέει είναι ψέματα.

«Τα παιδιά που βγαίνουν και καταγγέλλουν τα ξέρω στην πλειοψηφία τους και μπορώ να τα αναγνωρίσω και μόνο από τις περιγραφές. Τον 19χρονο τον γνωρίζω και τι άνθρωπος είναι, γιατί μαζί μεγαλώσαμε. Μπορεί πλέον να μη θέλω να έχω κάποια επαφή μαζί του, μετά απ’ όλα αυτά που έχουν συμβεί, αλλά γνωρίζω τον χαρακτήρα του» δήλωσε στην εκπομπή ο νεαρός και στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήταν και εκείνος παρών στο περιστατικό που καταγγέλλει ο 19χρονος.

«Γνωρίζω τι του προσέφερε η Κιβωτός και προσωπικά ο πάτερ Αντώνιος, ότι τον μάζεψε από μια περιοχή, του έδωσε τη βοήθεια να πάει σχολείο, στήριξε την οικογένειά του που είχαν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και τον αδερφό του που τον αποκατέστησε. Και τώρα γυρίζει μετά από τόσο καιρό και καταγγέλλει αυτά τα ψέματα; Είναι ανυπόστατα. Γνωρίζει κι ο ίδιος ότι ήμουν μπροστά και μπορώ να τα διαψεύσω» υποστήριξε ο Ανδρέας Μαρινιάκ και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρχε περίπτωση να είναι κάποιο παιδί μόνο του στο δωμάτιο του ιερέα. Αυτό απαγορευόταν από όλα τα πρωτόκολλα, δεν ήταν κάτι φυσιολογικό να συμβαίνει. Δεν υπήρξαν αυτά τα πράγματα. Νομίζω ότι μεγαλύτερη απόδειξη στα λόγια μου δεν υπάρχει απ’ το ότι βγαίνω δημόσια με το όνομά μου».




Δείτε επίσης:

Ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην Κιβωτό του Κόσμου; Ξεκινά έρευνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This