Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από φορτηγάκι όταν έτρεχε να γλυτώσει από άντρα που τον έβριζε!

Ούτε σε ταινία τέτοια σκηνικά...

Must Read

Ένα παράξενο περιστατικό που θα μπορούσε να βρίσκεται στο σενάριο κάποιας κινηματογραφικής ταινίας σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στην Θεσσαλονίκη, δίπλα από το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, o ηλικιωμένος βρέθηκε στο δρόμο όπου σχεδόν έτρεχε ώστε να γλιτώσει από το… μένος ενός άλλου, νεότερου άνδρα, περίπου 50 ετών, ο οποίος τον κυνηγούσε, του φώναζε και τον έβριζε! Έτσι, πιθανότατα δεν πρόσεξε και παρασύρθηκε από ένα άσπρο φορτηγάκι που κινούνταν στο δρόμο.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο εφημερεύον νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, αν είναι σοβαρά ή πιο ελαφρά τραυματίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι δύο άνδρες επέβαιναν μαζί σε λεωφορείο, στο οποίο έστησαν καβγά για χρήση μάσκας. Στη συνέχεια, όταν αποβιβάστηκαν φαίνεται πως τα πνεύματα δεν ηρέμησαν με αποτέλεσμα ο 50χρονος να συνεχίζει να είναι νευριασμένος και εξοργισμένος και να κινηθεί επιθετικά, βρίζοντας και φωνάζοντας προς τον ηλικιωμένο που είχε το ατύχημα.

Μετά το ατύχημα, ο νεαρότερος φέρεται να συνέχιζε να φωνάζει και να βρίζει καθώς αποχωρούσε από το σημείο. Όμως, τον ακολούθησαν δύο άτομα για να μη διαφύγει και  ενημέρωσαν την αστυνομία. Τελικά, ο θερμόαιμος άντρας εντοπίστηκε και έχει προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα Χαριλάου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This