Σοκ στην Κατεχάκη: Νεκρός ο πεζός που χτυπήθηκε από δύο αυτοκίνητα στη Λεωφόρο Μεσογείων!

Κλειστή η αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα

Must Read

Τραγική είναι η κατάληξη με τον πεζό ο οποίος χτυπήθηκε και παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο σήμερα τα ξημερώματα στην Λεωφόρο Κατεχάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο οποίο μεταφέρθηκε. Παράλληλα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο έχει μεταφερθεί ο ένας από τους δύο οδηγούς των αυτοκινήτων καθώς επέβαινε σε όχημα του στρατού.

 






Ο άντρας ήταν ηλικίας περίπου 35-45 ετών και προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο -στο ρεύμα προς Αθήνα- στο ύψος της γέφυρας Καλατράβα στην Κατεχάκη. Συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο χτύπησε και τον εκτίναξε στο αντίθετο ρεύμα τον άνδρα, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει και ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα και να τόν παρασύρει.

 






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This