Αντιδήμαρχος τροχονόμος (!!!) στη Λάρισα

Must Read

«Μάθε τέχνη κι άσ’ τηνε κι αν πεινάσεις πιάσ’ τηνε» λέει η παροιμία, η οποία φαίνεται πως ταιριάζει πλέον γάντι στον αντιδήμαρχο Λάρισας Ντίνο Διαμάντο, ο οποίος έστω και για λίγο ανέλαβε να κάνει τον τροχονόμο, επειδή… χάλασαν τα φανάρια!

Νωρίς χθες το πρωί οι φωτεινοί σηματοδότες που βρίσκονται στην τρίγωνη πλατεία, στη συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Μανδηλαρά, στη Λάρισα, τέθηκαν εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο. Εκεί βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Βιώσιμης Κινητικότητας Ντίνος Διαμάντος, ο οποίος στην προσπάθεια να βοηθήσει την κατάσταση έκανε τον… τροχονόμο ρυθμίζοντας την κίνηση των οχημάτων, έτσι ώστε αποφευχθεί νέο κυκλοφοριακό έμφραγμα.

Οπως αναφέρει το onlarissa.gr, το συμβάν έγινε στις 8.15 το πρωί και ο κ. Διαμάντος ρύθμιζε την κυκλοφορία για λίγα λεπτά, έως ότου σπεύσει στο σημείο η Δημοτική Αστυνομία. Πάντως η κίνησή του αυτή εντυπωσίασε τους κατοίκους, οι οποίοι έσπευσαν να τον συγχαρούν μέσα από τα social media.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This