«Πνιγμένη» στις καταγγελίες η Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει η μητέρα παιδιού με τις αποκαλύψεις της!

«Φύλλο και φτερό» οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της Πρεσβυτέρας

Must Read

«Βροχή» οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις για τον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου», την ώρα που ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος και η Πρεσβυτέρα στοχοποιούν μέσω δηλώσεων προσώπων του περιβάλλοντός τους, κυκλώματα και καταστάσεις που κρύβονται πίσω από αυτές τις επιθέσεις και σκοπό έχουν -σύμφωνα με όσα λένε- να θίξουν τις προσωπικότητές τους. 

«Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί – Ανυπαρξία αποδείξεων»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας Αντώνιος αρνείται όλες τις κατηγορίες, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει ακουμπήσει ποτέ παιδί. «Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα όσο προχωρούν οι έρευνες, διαπιστώνεται ανυπαρξία αποδείξεων, πολύ περισσότερο ενδείξεων για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Γι’ αυτό και αναζητείται η αιτία αυτών των επιθέσεων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη στήριξη των παιδιών. Ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτές τις επιθέσεις;», σημειώνει ο ίδιος.

«Φύλλο και φτερό» οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της Πρεσβυτέρας

Πληροφορίες και στοιχεία από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου, της συζύγου του και πρώην μελών του Δ.Σ. της «Κιβωτού του Κόσμου», αναμένεται να λάβει από τις τράπεζες, εντός της ημέρας, η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας. Πρόκειται για κρίσιμα δεδομένα που θα τεθούν στην διάθεση των ελεγκτικών αρχών, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν «ύποπτες» κινήσεις σε εισροές και εκροές χρημάτων. Τα στοιχεία που θα προκύψουν από το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών, θα έρθουν σε αντιπαραβολή αυτά που είχαν συγκεντρωθεί την περασμένη εβδομάδα από όλες τις δομές της Μ.Κ.Ο. σε Αττική και επαρχία. Η διαδικασία, σύμφωνα με στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας, θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο μήνες, με τις έρευνες να αφορούν σε πρώτη φάση 15 πρόσωπα που είχαν ενεργό ρόλο στην διοίκηση της «Κιβωτού». Ο έλεγχος για ενδεχόμενο παράνομο πλουτισμό και ύποπτες εισροές και εκροές χρημάτων, θα επικεντρωθεί σε μέλη του Δ.Σ. που φαίνεται να ανήκουν σε ένα «κλειστό» κύκλο προσώπων, τα οποία χαρακτηρίζονται ως στενές επαφές του επικεφαλής της «Κιβωτού». Ορισμένοι εξ’ αυτών, ήταν πρώην τρόφιμοι της Μ.Κ.Ο. που είχαν ελληνοποιηθεί. Δύο από τα άτομα, για τα οποία έχει ζητηθεί άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, έχουν συνωνυμία με πρόσωπα, τα οποία «πρωταγωνιστούν» σε καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές.

 




Οι φάκελοι από τις δομές και τα σπίτια φιλοξενίας του Βόλου, της Κόνιτσας, της Πωγωνιανής, της Χίου και της Καλαμάτας, έχουν ήδη φτάσει στα κεντρικά της Οικονομικής Αστυνομίας. Τα στελέχη της υπηρεσίας, θα εξετάσουν αν υπάρχουν ποινικά αδικήματα οικονομικής φύσεως, που μπορεί να σχετίζονται με τις συχνές δωρεές και χορηγίες μεγάλων χρηματικών ποσών, σπιτιών και άλλων κτιριακών εγκαταστάσεων προς τις δομές φιλοξενίας «Κιβωτού». Ιδιαίτερο βάρος στις έρευνες θα δοθεί στις αποδείξεις, τα τιμολόγια και τα έγγραφα που «ξεφορτώθηκαν» οι εργαζόμενοι της Μ.Κ.Ο. σε Χίο και Καλαμάτα. Τα αποκόμματα που βρέθηκαν σε κάδους απορριμμάτων, ενδεχομένως να κρύβουν στοιχεία παράνομων συναλλαγών, με τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας, να χαρακτηρίζουν ως «ύποπτη» την προσπάθεια καταστροφής τους.

 

«Ήταν καθημερινά για 8 ώρες κλεισμένος με τον γιο μου»

«Δεν γινόταν να μην γνώριζε η πρεσβυτέρα στο ίδιο της το σπίτι τι γινόταν», καταγγέλλει μητέρα φιλοξενούμενου στη δομή της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου». Συγκλονιστικά είναι τα όσα περιγράφει η μητέρα του νεαρού που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια. Σύμφωνα με την γυναίκα, το παιδί της περνούσε αρκετές ώρες στο ησυχαστήριο με τον πατέρα Αντώνιο κι έτσι ήταν αδύνατον να μην το γνώριζε η πρεσβυτέρα. «Σίγουρα, θέλω να δώσω πρώτα κατάθεση στην εισαγγελία και μετά να πω ό,τι θέλετε. Αυτό που είπα σε όλους, θα το ξαναπώ άλλη μια φορά. Δεν γινόταν να μην γνώριζε η πρεσβυτέρα στο ίδιο της το σπίτι τι γινόταν στο δωμάτιο, το ησυχαστήριο του πάτερ όταν ο γιος μου ήταν εκεί πάνω από 8 ώρες την ημέρα κλεισμένος μαζί του» είπε χαρακτηριστικά. Ερωτώμενη για το ποια ήταν η δικαιολογία που βρισκόταν μαζί του 8 ώρες κλεισμένος, η μητέρα του 19χρονου απάντησε: Δεν ξέρω, να του μιλάει. Ρωτήστε τους. Εγώ τα ήξερα όλα, ο γιος δεν ήθελε, με κράταγε με νύχια και με δόντια. Δεν ξέρεις τι έχω τραβήξει, κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This