Αντί να φροντίζουν τα παιδιά… αγόρασαν μεζονέτα στη Ραφήνα με τα χρήματα της «Κιβωτού»

Πουλούσαν τα τρόφιμα από τις δωρεές σε μίνι μάρκετ

Must Read

Ζητούσαν χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, ωστόσο όπως αποδεικνύεται έβαζαν βαθιά το χέρι στο ταμείο της Κιβωτού του Κόσμου ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή.

Την ώρα που οι καταγγελίες πέφτουν «βροχή» για το ζεύγος που διοικούσε τη ΜΚΟ, μια νέα αποκάλυψη έρχεται να αποδείξει ότι ο πατέρας Αντώνιος και η παπαδιά έκαναν ζωή χαρισάμενη με τα χρήματα που προσέφεραν οι πολίτες για τα παιδιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News, η μεζονέτα στη Ραφήνα αγοράστηκε από το ζεύγος στις 12 Νοεμβρίου 2007. Πρόκειται για κατοικία πρώτου ορόφου 105,580 τ.μ. με θέση στάθμευσης 15 τ.μ. και αντικειμενική αξία 126.159,55 ευρώ, όπως αναφέρεται στα συμβόλαια.

Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα πλήρωσαν 295.000 ευρώ για τη μεζονέτα, η οποία προοριζόταν να γίνει η εξοχική τους κατοικία. Τα χρήματα αυτά ωστόσο δεν προέρχονταν από τις οικονομίες τους αλλά από το ταμείο της Κιβωτού του Κόσμου.

Μάλιστα συμφώνησαν για το ποσό και πλήρωσαν με μετρητά προτού ακόμα πέσουν οι υπογραφές στον συμβολαιογράφο! Η πολυτελής μεζονέτα μέχρι και σήμερα ως κύρια κατοικία του πατρός Αντωνίου και της παπαδιάς.




Πουλούσαν τα τρόφιμα από τις δωρεές σε μινι μάρκετ

Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύπτεται, το ζεύγος της Κιβωτού έκανε χρυσές δουλειές πουλώντας τρόφιμα από δωρεές όπως τυρί, μακαρόνια, γάλα και λάδι σε μίνι μάρκετ και παντοπωλεία. Δηλαδή έβγαζαν χρήματα από τα τρόφιμα που δώριζαν οι πολίτες στην ΜΚΟ για τα παιδιά. 

«Όλος ο κόσμος πήγαινε πράγματα για τα παιδιά. Τους έφερναν μέχρι και λάδια από το Άργος σε τενεκέδες. Αλλά κάποια στιγμή βλέπαμε πως οι τενεκέδες με το λάδι που έφταναν στην Κιβωτό πωλούνταν σε πάγκους στον Κολωνό. Πούλαγαν 15 ευρώ τον τενεκέ με το λάδι στον πάγκο αντί να τα δίνουν στα παιδιά. Αρκετοί έστελναν κούτες με τρόφιμα και γάλατα για τα παιδιά στην Κιβωτό. Αυτά τα μάζευαν και στη συνέχεια τα μετέφεραν και τα πούλαγαν στα μίνι μάρκετ. Γάλα, μακαρόνια ακόμη και τυριά που έδινε ο κόσμος τα πωλούσαν εκεί. Έβαζαν και τα παιδιά να τα φορτώνουν» καταγγέλλει ένας άνδρας στο protothema.gr

«Τον πρώτο καιρό, ο Πατέρας Αντώνιος δούλευε με τους ανθρώπους της γειτονιάς. Έρχονταν τα παιδιά και υπήρχε εθελοντική προσφορά από γυναίκες της γειτονιάς. Με τα χρόνια, άλλαξε ο παπάς. Έβαλε ανθρώπους να δουλεύουν για αυτόν. Τους έλεγαν εθελοντές αλλά ξέρω ανθρώπους που με το πρόσχημα του εθελοντισμού πληρώνονταν. Και μιλάμε για “μαύρη” εργασία. Πληρώνονταν επειδή τα είχαν καλά με τον Πατέρα Αντώνιο», αποκαλύπτει ο άνδρας που μένει στον Κολωνό, ενώ αναφέρει ότι το ο κόσμος έμενε άφωνος όταν έβλεπε τον πατέρα Αντώνιο να κυκλοφορεί με Porsche:

«Εγώ τον έζησα από την αρχή της Κιβωτού στην Ακαδημία Πλάτωνος. Άλλαξε ο Παπάς. Άρχισε να κυκλοφορεί με ακριβά αμάξια. Τον βλέπαμε συνέχεια μέσα στο Porsche Cayenne του και απορούσαμε» προσθέτει.

Παράλληλα, αντίστοιχες κινήσεις γίνονταν και με τα ρούχα των δωρεών όπου κατέληγαν να πουλάνε ενδύματα και παπούτσια, την ώρα που σύμφωνα με καταγγελίες των γονέων, έβλεπαν τα παιδιά τους να είναι ντυμένα με κοντομάνικα τον χειμώνα.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This