75χρονη που μεταβίβασε το σπίτι της στην «Κιβωτό του Κόσμου»: «Ο πατέρας Αντώνιος μου παρουσιάστηκε σαν Άγιος»

H ίδια εκφράζει το παράπονό της για την συμπεριφορά των ανθρώπων της δομής

Must Read

Τη προσωπική συνάντηση που είχε με τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου και την γενικότερη συμπεριφορά των ανθρώπων της «Κιβωτού του Κόσμου» περιέγραψε μια 75χρονη γυναίκα η οποία συμφώνησε να μεταβιβάσει το σπίτι της στην οργάνωση και να έχει, σε αντάλλαγμα, κάποια φροντίδα τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια.

Δείτε επίσης: Πού είναι ο πατήρ Αντώνιος μετά την εισαγγελική εντολή να μην πλησιάζει τις δομές της Κιβωτού;

«Εγώ πήρα τηλέφωνο και πήγαμε μαζί με έναν κύριο γνωστό μου που εξυπηρετεί πολύ κόσμο. Μας περίμενε ετοιμασία και υποδοχή κτλ κτλ. Έμεινα εγώ με τον πατέρα Αντώνιο για αρκετή ώρα μέχρι που μιλήσαμε για προσωπικά πράγματα. Μου παρουσιάστηκε σαν Άγιος. Μιλούσαμε λες και είμαστε φίλοι», περιέγραψε η κ. Περσεφόνη σχετικά με την συνάντηση που είχε με τον υπεύθυνο της δομής.

Δείτε επίσης: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο 19χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια

«Άλλα μου υποσχέθηκε ο πάτερ και άλλα βλέπω τώρα. Στο συμβόλαιο δεν υπήρχε καμία αναφορά σε αυτά που ζητούσα. Και παίρνω και ξαναπαίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνει κανείς. Αυτό έγινε πριν από πέντε μήνες και έκτοτε δεν με ενόχλησαν ποτέ ξανά» , ανέφερε η 75χρονη με παράπονο στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σχετικά με την συμπεριφορά των ανθρώπων της «Κιβωτού»

Όπως προσθέτει: «δεν έχω καμία επικοινωνία. Ζω, πεθαίνω, δεν το ξέρουν και ούτε θα το μάθουν. Βεβαίως και μετάνιωσα, βεβαίως. Αλλά δεν το σκέφτηκα στα συμβόλαια».

Δείτε επίσης: Με εισαγγελική εντολή απαγορεύουν στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές της «Κιβωτού»

Η ίδια ανέφερε πως το σπίτι της το οποίο είναι 70 τ.μ. θα μεταβιβαστεί στην «Κιβωτό του Κόσμου» μετά τον θάνατό της και μέχρι εκείνη τη στιγμή θα έχει την επικαρπία η ίδια.

Όσο για τις καταγγελίες που ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα είπε πως «τα πιστεύω, δεν βγαίνει ένας και δύο να τα πούνε, είναι πολλοί άνθρωποι και όλος αυτός ο κόσμος δεν θα έλεγε ψέματα».

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Νεκροί δύο άνδρες μετά από φωτιά σε Σπάρτη και Κομοτηνή

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε Σπάρτη και Κομοτηνή, με αποτέλεσμα να χάσουν την...

More Articles Like This