Μητέρα Έμμας: «Σταματήσαμε να αναπνέουμε στις 22 Νοεμβρίου»- Η οργισμένη επιστολή στον πρωθυπουργό

Σήμερα θα γίνει η μεταμόσχευση κερατοειδών της αδικοχαμένης φοιτήτριας

Must Read

Απέραντη θλίψη και απογοήτευση βιώνουν από τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου οι γονείς της αδικοχαμένης Έμμας, της 21χρονης φοιτήτριας που έχασε την ζωή της στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε σοβαρά τραυματισμένη από ένας 26χρονο οδηγό.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της μητέρας της νεαρής κοπέλας σχετικά με την κατάσταση που βιώνουν εδώ και λίγες μέρες η ίδια και ο σύζυγός της, μετά τον χαμό της κόρης τους.

«Εμείς σταματήσαμε να αναπνέουμε 22 Νοεμβρίου στις 1:20 το βράδυ. Έχω απίστευτο θυμό και πολύ μεγάλη απογοήτευση», δήλωσε η γυναίκα στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Αξίζει να αναφερθεί πως η ίδια επικοινώνησε με την μητέρα του πολίστα Αδαμάντιου Μαντή που είχε χάσει τη ζωή του με αντίστοιχο τρόπο στη λεωφόρο Ποσειδώνος το 2019.

Η μητέρα της Έμμας ευχαρίστησε την γυναίκα καθώς όπως είπε ήταν εκείνη που πίεσε τις αρχές να κάνουν πιο αυστηρή την νομοθεσία για ανάλογες περιπτώσεις καθώς αν δεν είχε γίνει αυτό ο 26χρονος δεν θα είχε προφυλακιστεί.

Η επιστολή στον πρωθυπουργό

Τα συναισθήματα καθώς και κάποια ερωτήματα που τους βασανίζουν αποφάσισαν οι γονείς της Έμμας να τα εκφράσουν σε επιστολή που έστειλαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

«Γιατί αυτός ενώ ήταν σεσημασμένος αλλοδαπός χωρίς άδεια παραμονής κυκλοφορούσε σε αυτή τη χώρα ελεύθερος; Γιατί ενώ είχε συλληφθεί είχε αφεθεί να συνεχίζει τη δράση του και δεν είχε απελαθεί; Γιατί ενώ το μάξιμουμ της ποινής που προβλέπει ο νόμος είναι περί τα 15 χρόνια θα εκτίσει μόνο το 1/3.

«Οι νόμοι δεν είναι σωστοί. Δεν προστατεύονται οι πολίτες αυτής της χώρας. Κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να χάσουμε τα παιδιά μας. Έχω και άλλο ένα παιδί που αυτή τη στιγμή τα φτερά του κοπήκανε. Αλλά αυτό το παιδί θέλω να ζήσει με ασφάλεια σ’ αυτή τη χώρα», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

 

 



 

 

 

Η μεταμόσχευση

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης η μεταμόσχευση των κερατοειδών της άτυχης κοπέλας.

Από την πρώτη στιγμή, οι γονείς της Έμμας είχαν αποφασίσει αν δωρίσουν τα όργανα της κόρη τους.

Μέχρι στιγμής, αυτή η απόφασή τους έχει δώσει δώρα ζωής σε μια 40χρονη γυναίκα με καρδιακή ανεπάρκεια σε τελικό στάδιο η οποία έλαβε την καρδιά της, σε μια ακόμα γυναίκα που έλαβε το νεφρό της η οποία ταλαιπωρούνταν τα τελευταία δέκα χρόνια κάνοντας αιμοκάθαρση και σε ένα 64χρονο ο οποίος έλαβε το ήπαρ της Έμμας.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το σχεδιάγραμμα της Τροχαίας για τη φονική παράσυρση της Έμμας

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το «ευχαριστώ» από την οικογένεια της αδικοχαμένης Έμμας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This