Λάρισα: Άγνωστοι έκλεψαν από λύκειο τα χρήματα για τις εκδρομές των μαθητών!

Η λεία τους ανέρχεται περίπου στα 8000 ευρώ!

Must Read

Απογοητευμένοι θα είναι σίγουρα οι μαθητές του 6ου λυκείου Λάρισας από την ληστεία που έγινε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και είχε ως λεία τα χρήματα που είχαν μαζέψει για την καθιερωμένη πενταήμερη εκδρομή αλλά και για άλλες εξορμήσεις που θα γίνονταν τις επόμενες μέρες ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι που εισέβαλλαν στο σχολείο γνώριζαν πολύ καλά που έπρεπε να κατευθυνθούν. Αρχικά, παραβίασαν την πόρτα του γυμναστηρίου του σχολείου. Μετά από την εσωτερική είσοδο, μπήκαν στο κεντρικό κτίριο του σχολείου.

Το πρώτο και μοναδικό πράγμα που έκαναν ήταν να πάνε στο γραφείο του λυκειάρχη. Εκεί, υπάρχει μια πλαϊνή πόρτα, την οποία παραβίασαν και οδηγήθηκαν στο ντουλάπι όπου υπάρχει ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.

Οι άγνωστοι πήραν στα χέρια του το χρηματοκιβώτιο κα στη συνέχεια έφυγαν. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν πήγαν σε κανένα άλλο χώρο, ούτε προκάλεσαν ζημιές.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή από τον διευθυντή χθες το πρωί και έγινε η σχετικά καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας η διεύθυνση του σχολείου, ενώ το θέμα απασχόλησε και τη χθεσινή συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων. Ήδη έχει ξεκινήσει από την αστυνομία η έρευνα για να συλληφθούν οι δράστες.

Πηγές αναφέρουν πως το χρηματοκιβώτιο εκτός από τα χρήματα για τις εκδρομές, υπήρχαν και έγγραφα του σχολείου τα οποία δεν έχει γίνει γνωστό πόσο σημαντικά ήταν. Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, το χρηματικό ποσό που αφαίρεσαν οι δράστες ανερχόταν σε περίπου 8.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This