Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε τον 16χρονο στο κεφάλι

Must Read

Μετά από τον Λιγνάδη και την Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας έρχεται να απασχολήσει ξανά την επικαιρότητα αναλαμβάνοντας την υπεράσπιση του αστυνομικού της ΔΙΑΣ που πυροβόλησε τον 16χρονο ΡομάΚώστα Φραγκούλη στο κεφάλι, μετά από καταδίωξη επειδή δεν πλήρωσε 20 ευρώ στο βενζινάδικο.

Ο ίδιος σε ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι… αποδέχτηκε την έκκληση της οικογένειας του αστυνομικού επειδή έχει δύο παιδιά. 

Υπενθυμίζεται ότι σε  βάρος του αστυνομικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και εκτέλεση παράνομου πυροβολισμού ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης.

Η ανακοίνωση του Κούγια:

«Ευχόμενος, πρώτα απ’ όλα, να σωθεί η ζωή του 16χρονου θύματος και να γυρίσει υγιές στους γονείς του και στα αδέλφια του και με υψηλό αίσθημα υπερασπιστικής ευθύνης, γνωστοποιώ ότι μετά τη μελέτη της δικογραφίας αλλά και κυρίως της εν γένει προσωπικότητας του κου κατηγορουμένου και του οικογενειακού του περιβάλλοντος, με κορυφαίο γεγονός το ότι είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 5 και 7 ετών και προστάτης μιας πολυπληθούς οικογενείας, της οποίας είναι το απόλυτο στήριγμα, γνωστοποιώ ότι αποδέχτηκα την έκκληση της οικογένειάς του και των συνδικαλιστικών φορέων των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνω την υπεράσπισή του, μαζί με τον συνάδελφο Θεσσαλονίκης, κο Τερζούδη.

Θα προσπαθήσουμε με τον εκλεκτό συνάδελφο να βοηθήσουμε τον κο Ανακριτή που διεξάγει την ανάκριση και τον ή την εισαγγελική λειτουργό που θα γνωμοδοτήσουν για την ποινική του μεταχείριση, να εκδώσουν μια δίκαιη απόφαση».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This