Σέρρες: Ανοίγει ξανά το σχολείο του 11χρονου που σκοτώθηκε από την έκρηξη στο λεβητοστάσιο

Must Read

Τις πόρτες του για να υποδεχθεί ξανά τους μικρούς μαθητές θα ανοίξει και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα το 9ο Δημοτικό Σχολείο στις Σέρρες όπου φοιτούσε ο 11χρονος μαθητής που έχασε την ζωή του μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Σερρών, δρομολογήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

Η λιτή ανακοίνωση του δήμου Σερρών:

«Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών θα λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 με προσωρινό σύστημα θέρμανσης-κλιματισμού σε κάθε αίθουσα.

Από τον Δήμο Σερρών δρομολογήθηκαν, ήδη, όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας».

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο δάσκαλος που είδε τον 11χρονο Βασίλη να σκοτώνεται: «Την έχω μπροστά μου την εικόνα»

Υπενθυμίζεται πως ελεύθεροι, με προφορική εντολή εισαγγελέα, έχουν αφεθεί οι δύο συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη που συνελήφθησαν,  ο 52χρονος εργολάβος που ανέλαβε τη μετατροπή του καυστήρα θέρμανσης σε αντλία θερμότητας γεωθερμίας στο συγκεκριμένο σχολείο και ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, η οικογένεια του αδικοχαμένου 11χρονου έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο, οι εκτιμήσεις του οποίου, συμφωνούν με τον πραγματογνώμονα που διεξάγει την έρευνα για το περιστατικό.

Δείτε επίσης: Πρόεδρος Συντηρητών Καυστήρων Σερρών για την τραγωδία με τον 11χρονο: «Λάθος χειρισμοί και ανεύθυνοι άνθρωποι»

Αξίζει να αναφερθεί πως οι γονείς των μαθητών είχαν στείλει από τον περασμένο Σεπτέμβριο ειδοποιήση στον δήμο Σερρών σχετικά με την επικινδυνότητα των εργασιών στο λεβητοστάσιο.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι δεν δόθηκε η απαραίτητη προσοχή με αποτέλεσμα τώρα ένα παιδί μόλις 11 ετών να είναι νεκρό.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This