Ντόγκο Αρτζεντίνο επιτέθηκε σε σκυλάκι γνωστής επιχειρηματία – Το πυροβόλησε και το σκότωσε οδηγός

Σκηνές πανικού στο Κεφαλάρι

Must Read

Σκηνές τρόμου και πανικού σημειώθηκαν στο Κεφαλάρι, όταν μια γνωστή επιχειρηματίας που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της δέχτηκε επίθεση από δύο μεγαλόσωμα σκυλιά, το ένα εκ των οποίων ήταν ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο. Διερχόμενος οδηγός που είδε την επίθεση, σταμάτησε και πυροβόλησε τον σκύλο.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή, ενώ η επιχειρηματίας είχε βγει μόλις από το σπίτι της. Τότε δύο μεγαλόσωμα σκυλιά την πλησίασαν επιθετικά. Το ένα ήταν αδέσποτο και το άλλο ένα Ντόγκο Αρτζεντίνο, το οποίο φορούσε κολάρο. Τα δύο σκυλιά κατασπάραξαν το κοκόνι, ενώ το Ντογκο Αρτζεντίνο επιτέθηκε και στην ιδιοκτήτρια.

Η γυναίκα ούρλιαζε φωνάζοντας για βοήθεια και τότε ένας άνδρας που εργάζεται ως σεκιούριτι και έτρεξε να την βοηθήσει. Ο άνδρας δεν κατάφερε να απομακρύνει τον άγριο σκύλο και δέχτηκε και εκείνος επίθεση.

Τότε, ένας διερχόμενος οδηγός που είδε το περιστατικό κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο και στη συνέχεια έφυγε.

Η επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση κατά της ιδιοκτήτριας του Ντόγκο Αρτζεντίνο, ενώ η Ασφάλεια αναζητά τον άνδρα που πυροβόλησε τον σκύλο και εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This