Δανάη Μιχαλάκη: Στηρίζει οικονομικά την κοπέλα που ξέφυγε από τον μαστροπό της με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας

Στο πλευρό της και άλλοι ηθοποιοί

Must Read

Την προηγούμενη χρονιά, είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο η υπόθεση μιας κοπέλας 20 χρονών στην Ηλιούπολη η οποία είχε πέσει θύμα trafficking και κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας την οποία της τη ζήτησε η ίδια και εκείνη ανταποκρίθηκε.

Η Δανάη Μιχαλάκη, έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου η ίδια μαζί με μια ομάδα ηθοποιών ξεκινούν μια διαδικτυακή εκστρατεία με σκοπό να συγκεντρώσουν το ποσό που θα καλύψει τα δικαστικά έξοδα της 20χρονης. Με σύνθημα “Αν χρειαστείς βοήθεια έλα σε εμένα” και κρατώντας μία σειρά από γράμματα που σχημάτιζαν τη φράση “Με την Ε.”, οι ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν στέλνοντας το δικό τους, ηχηρό μήνυμα μήνυμα.

Μαζί με τη Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκαν και οι: Κατερίνα Διδασκάλου, Έλλη Τρίγγου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Ελένη Καρακάση, Κωστής Σαββιδάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής και Δανάη Λουκάκη.

“Βοηθάμε να μαζευτεί το ποσό για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα της Ε”. ”Αν χρειαστείς βοήθεια έλα σε εμένα”. Η Ε είναι ένα κορίτσι 20 ετών που ένα χρόνο πριν κατάφερε να διασωθεί από κύκλωμα trafficking με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας στην Ηλιούπολη. Η δίκη για τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον αστυνομικό, στον πατέρα της και άλλα δυο άτομα ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα. Τα δικαστικά έξοδα είναι υπέρογκα.” έγραψε στη λεζάντα η η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This