Χαμός σε μπαρ στο Ρέθυμνο: Ένας τραυματίας από επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο

Βίαιο περιστατικό με ξύλο σημειώθηκε και στα Χανιά.

Must Read

Την στιγμή που το πανελλήνιο έχει «παγώσει» από την άγρια δολοφονική επίθεση που συνέβη χθες το βράδυ σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα δύο άντρες να χάσουν τη ζωή τους και μια γυναίκα να τραυματιστεί, έρχεται στο φως άλλο ένα βίαιο περιστατικό το οποίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα σε μπαρ στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 6 το πρωί σε μαγαζί που βρίσκεται στην παραλιακή της περιοχής.

Δυο παρέες που πιθανότατα είχαν καταναλώσει αλκοόλ άρχισαν να τσακώνονται έξω από μπαρ και πιάστηκαν  στα χέρια για άγνωστη αιτία και άρχισαν να παίζουν ξύλο. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα ένας από τους εμπλεκόμενους να βγάλει πιθανότατα μαχαίρι και να τραυματίσει στο πρόσωπο έναν ακόμα άνδρα.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκε το ασθενοφόρο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Στο μεταξύ, σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Κρήτης μεταφέρθηκε και ένας 60χρονος στα Χανιά ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 60χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ, μάλωσε με έναν άντρα σε καφενείο των Χανίων, χθες το βράδυ. Η αιτία, άγνωστη.

Η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα ο 60χρονος να ξυλοκοπηθεί και να τραυματιστεί στο κεφάλι και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία και έχει ξεκινήσει έρευνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This