Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου – «Θα με σκότωνε»

Σοκάρουν οι φωτογραφίες με το πρόσωπο της 22χρονης κοπέλας μέσα στα αίματα

Must Read

Σοκ και φρίκη προκαλούν οι φωτογραφίες με το παραμορφωμένο πρόσωπο της 22χρονης Χριστίνας, βαφτιστήρας του γνωστού τραγουδιστή Τριαντάφυλλου, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Η νεαρή γυναίκα έδειξε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» τα σημάδια στο σώμα και το πρόσωπό της και περιέγραψε πώς κατέληξε να τρέμει για τη ζωή της στα χέρια του 33χρονου άνδρα, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό και συγκατοικούσε.

Όλα συνέβησαν στις 3 Δεκεμβρίου, όταν το ζευγάρι είχε βγει για να διασκεδάσει στη Ρόδο. «Είχαμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με τον ξάδελφό του. Όταν φύγαμε, άρχισε να μου φωνάζει και να τσακώνεται», είπε η νεαρή κοπέλα και εξήγησε ότι αφορμή του καβγά ήταν ένα πρόβλημα που παρουσίασε στο πόδι του ένα από τα άλογα που διατηρούν: «Ασχολούμαστε με άλογα. Το απόγευμα είχα βγάλει βόλτα το άλογο και όταν επιστρέψαμε ήταν λίγο πρησμένο το πόδι του. Αυτή ήταν η αφορμή» εξήγησε η κοπέλα και περιέγραψε πώς ο 33χρονος της επιτέθηκε και άρχισε να την χτυπάει βάναυσα:

«Με πέταξε στο πεζοδρόμιο, με χτυπούσε. Τρεις φορές πήγα να ξεφύγω. Ο ξάδερφος του προσπαθούσε να με πάρει από τα χέρια του. Την τελευταία φορά που προσπάθησα να φύγω, με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει. Για να με αφήσει έφαγε ξύλο από τον ξάδερφο του γιατί δεν με άφηνε από τα χέρια του» είπε και σημείωσε ότι ο ξάδερφος του συντρόφου της είπε να την πάνε στο νοσοκομείο, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε.

«Φοβήθηκα να αντιδράσω γιατί το σπίτι δεν είναι σε κατοικημένη περιοχή. Θα με σκότωνε και δεν θα το έπαιρνε κανείς είδηση. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο να ειδοποιήσω την αστυνομία χωρίς να το πάρει είδηση» δήλωσε η 22χρονη Χριστίνα.




Όταν γύρισαν στο σπίτι, εκείνος της ζήτησε να πάει να πλυθεί για να φύγουν τα αίματα από πάνω της.  «Του είπα “εντάξει αγάπη μου, θα πάω να πλυθώ, να κάνω και βόλτα το σκυλί γιατί λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι. Πήγαινε ξάπλωσε και έρχομαι”. Και έτσι έκανε» περιέγραψε και αποκάλυψε ότι είχε ενεργοποιήσει στο κινητό της το panic button.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και συνέλαβαν τον 33χρονο. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και η μητέρα της.  «Τρελάθηκα όταν πήρα το μήνυμα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν να πάρω την αστυνομία τηλέφωνο. Πίστευα ότι θα βρω σφαγμένο το παιδί μου», είπε η μητέρα της Χριστίνας.

Ο ίδιος, σύμφωνα με την Χριστίνα, δεν παραδέχτηκε ότι την χτύπησε: «Δεν παραδέχθηκε τίποτα. Μια ισχυριζόταν ότι με κλώτσησε το άλογο. Μετά αφού είδε το βίντεο είπε ότι προσπαθούσε να με σηκώσει» πρόσθεσε η νεαρή.

Τελικά ο 33χρονος καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή, ενώ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα. Επιπλέον, του απαγορεύτηκε να πλησιάσει το νεαρό κορίτσι.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This