Ανατροπή στον θάνατο του 59χρονου που πήγε για μανιτάρια: Έπαθε εγκεφαλικό και πνίγηκε!

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα

Must Read

Ανέτρεψε τις εκτιμήσεις για τον θάνατο του 59χρονου από τις Βελίτσες Αχαΐας ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε ρέμα της περιοχής η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε στην σορό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr, η εξέταση έδειξε ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία απουσία κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Αυτό σημαίνει πως ο άτυχος Αντώνης Σωτηρόπουλος δεν έπεσε στο ρέμα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του αλλά έπαθε εγκεφαλικό, λιποθύμησε και έπεσε στο ρέμα και έχασε την ζωή του αφού πνίγηκε!

Σήμερα το μεσημέρι η οικογένειά του και οι συγχωριανοί θα του πουν το τελευταίο αντίο  στο Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στις Ανω Βελιτσές. Η τοπική κοινωνία είναι ακόμα «μουδιασμένη» από το τραγικό περιστατικό.

O άτυχος 59χρονος

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το περιστατικό:

«Τις απογευματινές ώρες, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία για αναζήτηση ημεδαπού άνδρα, στην ευρύτερη περιοχή Άνω Βελιτσές, της Π.Ε. Αχαΐας. Άμεσα, με εντολή Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος κινητοποιήθηκαν, 16 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) και την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (Κ.Ο.Ε.Δ.) της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. συνοδεία διασωστικού σκύλου.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και στις 18 Δεκεμβρίου 2022 στην ευρύτερη περιοχή Άνω Βελιτσές Αχαΐας. την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, από τις πρώτες πρωινές ώρες ενισχύθηκαν οι δυνάμεις και τις μεσημεριανές ώρες, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε η σορός του αγνοούμενου άνδρα από δύσβατο σημείο, στην περιοχή Άνω Βελιτσές, της Π.Ε. Αχαΐας.

Στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης, έλαβαν μέρος 22 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) και την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (Κ.Ο.Ε.Δ.) της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. συνοδεία δύο (2) διασωστικών σκύλων, η 6η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων (6η Ε.ΜΟ.Δ.Ε.) η Ομάδα Σ.μη.Ε.Α. «ΙΚΑΡΟΣ» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ».

Με τον χειρότερο τρόπο έληξε την Δευτέρα η αγωνία της οικογένειας του 59χρονου από την Αχαΐα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το περασμένο Σάββατο, όταν είχε πάει να μαζέψει μανιτάρια.

Η σορός του άτυχου άντρα, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε μέσα σε ρέμα.

Ήδη από το Σάββατο που ο αδελφός του 59χρονου είχε δηλώσει την εξαφάνισή του είχε στηθεί η επιχείρηση του εντοπισμού του. Τελικά, τον άντρα ανακάλυψε ο «Δούκας», ο σκύλος της κυνοφιλικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας που συμμετείχε στην επιχείρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr , στελέχη της ΚΟΕΔ φορώντας σκάφανδρα βούτηξαν στα νερά για να ανασύρουν την σορό του άντρα.

Ο άνδρας είχε πάει το Σάββατο μαζί με συγχωριανό του για να μαζέψει ελιές και μετά πήγε μόνος του για μανιτάρι.

Για τον εντοπισμό του είχαν κινητοποιηθεί δυνάμεις από ΒΙΠΕ Πάτρας, Λεχαινά 6η ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Δούκα» και πεζοπόρα τμήματα και η αστυνομία.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρός ο 59χρονος που είχε πάει για μανιτάρια

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This