Τραγωδία στη Ρουμανία: «Ο 53χρονος έκανε το ταξίδι έκπληξη στην σύζυγό του», λέει η μητέρα του

Τραγική ειρωνεία ότι πήγαινε συχνά στην Ρουμανία με δικό του όχημα...

Must Read

Λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης τις ημέρες των Χριστουγέννων που αποζητούσαν εδώ και χρόνια μετατράπηκαν στην απόλυτη τραγωδία για τον 53χρονο Νίκο Χλόψιο και την σύζυγό του από τη Λάρισα που πήγαν το μοιραίο ταξίδι στην Ρουμανία. 

Όσα αποκαλύπτει η μητέρα του άτυχου 53χρονου που ήταν ο μοναδικός νεκρός για το ταξίδι πραγματικά συγκλονίζουν. Όπως είπε η γυναίκα που δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε το παιδί της είπε πως το ζευγάρι ήθελε εδώ και χρόνια να κάνει διακοπές τα Χριστούγεννα αλλά δεν τα είχαν καταφέρει για κάποιους λόγους.

Φέτος ήταν η χρονιά που το όνειρο έγινε πραγματικότητα και ο 53χρονος έκανε έκπληξη τα εισιτήρια στην αγαπημένη γυναίκα του που είναι ανάμεσα στους βαριά τραυματισμένους.

«Έφυγε ο γιος μου. Πήγε να περάσει με τη γυναίκα του όμορφα τα Χριστούγεννα και έγινε αυτό το κακό. Της είχε κάνει έκπληξη τα εισιτήρια της γυναίκας του. Δεν μπορούσαν να πάνε τόσα χρόνια κάπου διακοπές λόγω δουλειάς και τώρα που βρήκαν την ευκαιρία ήθελε να της κάνει έκπληξη το ταξίδι. Και ήταν πολύ χαρούμενοι που έφυγαν» είπε η μητέρα του στο newsit.gr.

Όσο για το τροχαίο δυστύχημα το μόνο που κατάφερε να πει ήταν «έπεσαν πάνω σε αυτή την μπάρα και ο γιος μου και η νύφη ήταν πολύ άτυχοι. Έπεσε πάνω τους όλο αυτό και έχασα το παιδί μου».

«Δεν αντέχω. Είναι μεγάλο το κακό που μας βρήκε», ξέσπασε η ίδια.

Και αποκάλυψε άλλη μια τραγική ειρωνεία που πραγματικά προκαλεί ανατριχίλα.

«Ο γιος μου για αρκετό καιρό πήγαινε λόγω δουλειάς στη Ρουμανία και τώρα που δεν οδηγούσε αυτός, αλλά κάποιος άλλος έγινε το κακό».

Η σύζυγος του 53χρονου έχει τραύματα στο κεφάλι, στο θώρακα και στα πλευρά. Μάλιστα, μόλις σήμερα έμαθε για την τραγωδία και το γεγονός πως έχασε για πάντα το σύζυγό της.

«Ζητάει απελπισμένα να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά δεν την αφήνουν λόγω της κατάστασης της», πρόσθεσε.

 

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός του λεωφορείου, με τους 47 επιβάτες, ο οποίος έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, παραβίασε μια πινακίδα για το όριο ύψους των οχημάτων. Ως αποτέλεσμα, το όχημα κόλλησε στην μπάρα και η οροφή συνεθλίβη, ενώ παράλληλα έσπασαν τα παράθυρα του λεωφορείου.

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ενώ 23 έχουν τραυματιστεί.

Νωρίτερα, η αδελφή του Νίκου Χλόψιου, Βάσω, μίλησε συντετριμμένη στον ΣΚΑΪ και εξέφρασε το παράπονό της για την απουσία ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση της νύφης της, αλλά και για τις διαδικασίες από δω και πέρα, ενώ άφησε αιχμές και για τον οδηγό του πούλμαν:

«Το Υπουργείο επικοινώνησε με την κόρη του αδερφού μου και την ενημέρωσαν ότι ο πατέρας της είναι νεκρός. Μίλησα και με τη νύφη μου και δεν γνώριζε πού ήταν ο άνδρας της, δεν είχε καμία ενημέρωση. Από κει και πέρα ζούμε ένα δράμα, δεν πήρε κανείς τηλέφωνο, ούτε το ταξιδιωτικό γραφείο, ούτε ο δήμος Λάρισας. Τόσοι δημότες Λάρισας ήταν, δεν έπρεπε να κινηθεί κάπως ο Δήμος; Θέλω να βοηθήσουν τα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους, να στείλουν ψυχολόγο, να βοηθήσουν τη μητέρα μου που έχασε το γιο της. Να στείλουν κάποιον να συμπαρασταθεί. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που ζούμε. Στη μητέρα μου που έχει χάσει το παιδί της και στα παιδιά που έχουν χάσει τον πατέρα … Αυτό το ότι βάζουν τους άπειρους τους οδηγούς, αυτό με τρελαίνει».




«Θα μου τους έφερναν και τους δύο σε κουτιά»

Σύμφωνα με τα όσα είπε η αδελφή του άτυχου 53χρονου, η τραυματισμένη νύφη της έχει ράμματα στο κεφάλι και σπασμένα πλευρά:

«Η νύφη μου ζει από θαύμα, θα θρηνούσα και τη νύφη μου. Τον αδελφό μου τον απεγκλώβισαν πρώτο. Έφυγε ο αδερφός μου για να αφήσει τη νύφη μου για να τραβήξει το Γολγοθά και να μεγαλώσει τα παιδιά της. Θα θρηνούσα και τη νύφη μου. Θα μου τους έφερναν και τους δύο σε κουτιά».

Για να προσθέσει αναφορικά με το πότε περιμένουν στην Ελλάδα τη σορό του αδελφού της:

«Ο αδερφός μου ‘έφυγε’. Θέλουμε να μάθουμε σε τι κατάσταση είναι η νύφη μου, αν είναι καλά για να επιστρέψει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έρθει στην Ελλάδα η σορός του αδερφού μου. Μας είπαν ότι θέλει πέντε με έξι ημέρες, για να έρθει στην Ελλάδα η σορός».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This