Θρήνος στη Λάρισα για τον θάνατο του 53χρονου Νίκου στο τροχαίο στη Ρουμανία – «Ζει από θαύμα»  η σύζυγός του

Ξέσπασμα της αδελφής του θύματος: «Ζούμε ένα δράμα, δεν πήρε κανείς τηλέφωνο» - Επιστρέφουν Ελλάδα σήμερα οι πρώτοι επιζώντες του τροχαίου

Must Read

Σοκ και θλίψη επικρατεί στην πόλη της Λάρισας αφού μετά το πρώτο «χτύπημα» με τη γνωστοποίηση του τροχαίου δυστυχήματος του τουριστικού λεωφορείου στο Βουκουρέστι, ήρθε η τραγική είδηση ότι ο νεκρός είναι ένας 53χρονος Λαρισαίος, ο Νίκος Χλόψιος, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός γιου 21 ετών και μιας κόρης 23 ετών.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο πούλμαν με τη σύζυγό του Δήμητρα -η οποία είναι μεταξύ των τριών σοβαρά τραυματιών- έχοντας προγραμματίσει αυτό το ταξίδι αναψυχής στη Ρουμανία για τις ημέρες των Χριστουγέννων, που δυστυχώς έμελλε να είναι και το τελευταίο.




Η αδελφή του Νίκου Χλόψιου, Βάσω, μίλησε συντετριμμένη στον ΣΚΑΪ και εξέφρασε το παράπονό της για την απουσία ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση της νύφης της, αλλά και για τις διαδικασίες από δω και πέρα, ενώ άφησε αιχμές και για τον οδηγό του πούλμαν:

«Το Υπουργείο επικοινώνησε με την κόρη του αδερφού μου και την ενημέρωσαν ότι ο πατέρας της είναι νεκρός. Μίλησα και με τη νύφη μου και δεν γνώριζε πού ήταν ο άνδρας της, δεν είχε καμία ενημέρωση. Από κει και πέρα ζούμε ένα δράμα, δεν πήρε κανείς τηλέφωνο, ούτε το ταξιδιωτικό γραφείο, ούτε ο δήμος Λάρισας. Τόσοι δημότες Λάρισας ήταν, δεν έπρεπε να κινηθεί κάπως ο Δήμος; Θέλω να βοηθήσουν τα παιδιά που έχασαν τον πατέρα τους, να στείλουν ψυχολόγο, να βοηθήσουν τη μητέρα μου που έχασε το γιο της. Να στείλουν κάποιον να συμπαρασταθεί. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που ζούμε. Στη μητέρα μου που έχει χάσει το παιδί της και στα παιδιά που έχουν χάσει τον πατέρα … Αυτό το ότι βάζουν τους άπειρους τους οδηγούς, αυτό με τρελαίνει».




«Θα μου τους έφερναν και τους δύο σε κουτιά»

Σύμφωνα με τα όσα είπε η αδελφή του άτυχου 53χρονου, η τραυματισμένη νύφη της έχει ράμματα στο κεφάλι και σπασμένα πλευρά:

«Η νύφη μου ζει από θαύμα, θα θρηνούσα και τη νύφη μου. Τον αδελφό μου τον απεγκλώβισαν πρώτο. Έφυγε ο αδερφός μου για να αφήσει τη νύφη μου για να τραβήξει το Γολγοθά και να μεγαλώσει τα παιδιά της. Θα θρηνούσα και τη νύφη μου. Θα μου τους έφερναν και τους δύο σε κουτιά».

Για να προσθέσει αναφορικά με το πότε περιμένουν στην Ελλάδα τη σορό του αδελφού της:

«Ο αδερφός μου ‘έφυγε’. Θέλουμε να μάθουμε σε τι κατάσταση είναι η νύφη μου, αν είναι καλά για να επιστρέψει, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έρθει στην Ελλάδα η σορός του αδερφού μου. Μας είπαν ότι θέλει πέντε με έξι ημέρες, για να έρθει στην Ελλάδα η σορός».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This