Σοκαριστικό τροχαίο στο Αγρίνιο: Μία ώρα έκανε η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει δύο σοβαρά τραυματίες

Ο ένας έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ο άλλος τραύματα στα πόδια

Must Read

Τεράστια ήταν η αναταραχή που προκλήθηκε χθες το βράδυ σε σημείο του Αγρίνιου καθώς συνέβη ένα τροχαίο ατύχημα που τελικά απαίτησε πολύ χρόνο και κόπο από την Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβιστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 21.30 χθες το βράδυ ένα όχημα με τέσσερα νεαρά άτομα το οποίου κινείτο επί της οδού Πατριάρχου Καλλινίκου Β, δεξιά της Περιμετρικής Αγρινίου έπεσε πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Τα δύο από τα τέσσερα άτομα κατάφεραν να βγουν από το όχημα μόνα τους. Δε συνέβη, όμως το ίδιο για τον οδηγό και ένα άλλο επιβάτη, που είναι περίπου γύρω στα 18 και οι δύο.

Η Πυροσβεστική που κλήθηκε στο σημείο χρειάστηκε περισσότερη από μία ώρα για να τους απεγκλωβίσει. 

Σύμφωνα με το agriniopress.gr,  ο οδηγός είναι σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείο καθώς φέρεται να έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στο θώρακα. Ο άλλος επιβάτης τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια και ήταν παγιδευμένος. Ο απεγκλωβισμός του διήρκεσε αρκετή ώρα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το τροχαίο:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This