Σε κακή κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος Δασκαλάκης ζητά και επίσημα διαζύγιο!

Ποια θα είναι η επόμενη «κίνηση» της 33χρονης

Must Read

Σε έξαλλη κατάσταση είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς ο εν διαστάσει σύζυγός της υπέβαλε τελικά την αίτηση διαζυγίου. Αφού εξασφάλισε και τα χρήματα που απαιτούνται, καθώς μέχρι σήμερα όπως είχε δηλώσει δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Μετά από μήνες αναμονής, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε πράξη την επίσημη λύση του γάμου του. Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις την περασμένη Τρίτη και αναμένεται να απαντήσει με δική της αγωγή, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια. Στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου ο κ. Δασκαλάκης ουσιαστικά επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του. Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.

 

Διαβάστε ακόμα:

Οικογένεια Ρούλας Πισπιρίγκου: «Αδίστακτοι Παπαδόπουλος και Λύτρας, η Ζήνα Κουτσελίνη τους επέβαλε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This