«Πάλευα για την αναγνώριση – Ήταν ένα αγγελούδι…» – Ξεσπά ο πατέρας του μωρού που το πέταξε η μάνα του στον Αλιάκμονα

«Δεν συναινούσε, δεν ξέρω τους λόγους που δεν ήθελε να το αναγνωρίσω»

Must Read

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στην 29χρονη που πέταξε το 11 μηνών μωρό της στον ποταμό Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παρότι στον Εισαγγελέα Βέροιας υποστήριξε ότι δεν σκότωσε το παιδί της και πως δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Η απολογία της αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη.




Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι βρήκε ασφυκτικό θάνατο στο νερό. Η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τα όσα κατηγορείται ότι έκανε έχουν προκαλέσει αναστάτωση και σοκ στην τοπική κοινωνία.

Αργά το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε υπό άκρα μυστικότητα η κηδεία του βρέφους. Στην τελετή παραβρέθηκαν η μητέρα της 29χρονης και ο παππούς της, οι οποίοι είχαν αναλάβει την φροντίδα του μωρού. Επίσης, σύμφωνα με το Star, παρόντες ήταν δύο ακόμη συγγενείς.




Ξέσπασμα του πατέρα – «Ήταν ένα αγγελούδι»

Τραγική μορφή στην όλη υπόθεση της φρίκης, είναι ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος δεν ήταν παρών στην κηδεία και όπως σχολίασε στο Star, δεν ειδοποιήθηκε από την οικογένεια, αλλά από άνθρωπο που βρισκόταν στο νεκροταφείο.

Όπως είπε, προσπαθούσε από την ημέρα που γεννήθηκε η μικρή να την αναγνωρίσει, είχε κάνει ακόμα και τεστ DNA, αλλά η 29χρονη δεν ήθελε και όπως πρόσθεσε, δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν:

«Προσπάθησα ό,τι καλύτερο γι’ αυτό το παιδί … Πάλευα για την αναγνώριση του παιδιού και τίποτα παραπάνω. Δεν συναινούσε, δεν ξέρω τους λόγους που δεν ήθελε να το αναγνωρίσω».

Ο πατέρας του μωρού είναι συγκλονισμένος και λυγίζει μιλώντας για το αδικοχαμένο παιδί του:

«Ήταν ένα αγγελούδι, χαρούμενο… Ποιανού η καρδιά δεν πονάει.. Εγώ όταν πήγαινα έβλεπα το παιδί, ήταν καλοσυντηρημένο, ήταν ταϊσμένο, το πήγαινα στους γιατρούς…».

Στενός συγγενής του πατέρα περιέγραψε στο newsit.gr πώς αντέδρασε όταν ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς για το τι είχε συμβεί στο παιδί του και μίλησε για την 29χρονη:

«Πριν από δύο μέρες έφυγε η μάνα με το βρέφος από το σπίτι χωρίς να το πει στην υπόλοιπη οικογένεια, πήγε και έμεινε σε ένα ξενοδοχείο στην Αλεξάνδρεια και εκεί μάλλον, αποφάσισε να σκοτώσει το παιδί. Πήγε και το πέταξε στο φράγμα. Αρχικά έλεγε ότι το πέταξε αλλού. Η κοπέλα είχε ψυχολογικά προβλήματα, όταν έπαιρνε κάποια χάπια, δημιουργούσε προβλήματα. Υπάρχει ιστορικό.

Ο συγγενής μου είναι ο πατέρας του παιδιού και αυτός τώρα δεν μπορεί να το πιστέψει. Πήγε στην αστυνομία, αλλά αυτός δεν ήξερε τίποτα. “Θέλω το παιδί” έλεγε στους αστυνομικούς και όταν τον ενημέρωσαν ότι το παιδί βρέθηκε νεκρό, τρελάθηκε.

Δεν ήταν παντρεμένοι, ο πατέρας του παιδιού ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί, αλλά δεν υπέγραφε η 29χρονη. Είχαν γνωριστεί, πριν δύο χρόνια περίπου, έξω, σε ένα καφέ. Επισκεπτόταν τακτικά το σπίτι για να βλέπει το παιδί, αλλά τον έδιωχναν. Το παιδί τον τελευταίο καιρό δεν το έβλεπε, στις αρχές όμως το έβλεπε πιο συχνά».

Το χρονικό

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς η 29χρονη έφυγε με το παιδί χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας όπου έμενε μαζί με τους γονείς της και το επόμενο πρωί επέστρεψε στο σπίτι μόνη της.

Η ίδια δεν έδινε πειστικές απαντήσεις για το που βρίσκεται το παιδί και έτσι η οικογένειά της κάλεσε την αστυνομία.




Σύμφωνα με το Star, η 29χρονη άλλα είπε στην ανακρίτρια και άλλα στους αστυνομικούς. Αρχικά υποστήριξε ότι άφησε το μωρό σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και στη συνέχεια πως το άφησε ασφαλές στο φράγμα, όμως τελικά ανασκεύασε και ισχυρίστηκε ότι δεν ξέρει τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη αφού πέταξε το παιδί της στο ποτάμι, διέμεινε σε ξενοδοχείο, όπου πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Το πρωί επέστρεψε στο σπίτι με ταξί. Μάλιστα, ο ταξιτζής που την γύρισε στο σπίτι είπε ότι την είδε ήρεμη και δεν πέρασε από το μυαλό του κάτι περίεργο.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This