Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη μάνα που πέταξε το αγγελούδι της στον Αλιάκμονα

«Η γυναίκα έφυγε απο το σπίτι χωρίς το μωρό και επέστρεψε χωρίς αυτό»

Must Read

Ανακοίνωση για την παιδοκτονία στη Βέροια που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. Η 29χρονη μητέρα που πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στον ποταμό Αλιάκμονα συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με την ίδια ωστόσο να τα γυρίζει πλέον και να υποστηρίζει ότι δεν το σκότωσε εκείνη και ότι δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, το 11 μηνών κοριτσάκι βρήκε ασφυκτικό θάνατο στο νερό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνελήφθη χθες (1 Ιανουαρίου 2023) στην Ημαθία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπή γυναίκα, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ενημερώθηκε από οικείους της ημεδαπής γυναίκας ότι την προηγούμενη μέρα η γυναίκα αποχώρησε με το ανήλικο παιδί της (βρέφος ηλικίας ενός έτους περίπου) από την οικία που διέμεναν και την επόμενη μέρα επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το βρέφος.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κοίτη του ποταμού Αλιάκμονα το βρέφος, όπου διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της σορού.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και την παρέπεμψε στον Ανακριτή Βέροιας».




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This