Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε απορριμματοφόρο – Νεκρή μια υπάλληλος καθαριότητας

Must Read

Περίπου δύο εβδομάδες μετά το τρομερό τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή Πέτα Σαρωνικού όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και ακρωτηρίασε έναν δημοτικό υπάλληλο που εργαζόταν σε απορριματοφόρο, ένα παρόμοιο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής αλλά με τραγική κατάληξη καθώς μια 45χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Korinthostv.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 6.30 όταν οι υπάλληλοι στην καθαριότητα με το δημοτικό όχημα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμάτων στο Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο και χτύπησε τη δημοτική υπάλληλο που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την πρόσκρουση τραυματίστηκε και ο 36χρονος οδηγός του ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείου της Κορίνθου.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This