Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η δίκη – Απολογείται και για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Το μεσημέρι στο ΜΟΔ για την Τζωρτζίνα

Must Read

Σήμερα, Τετάρτη 11/1, αναμένεται να συνεχιστεί η πολύκροτη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία πρόκειται να απολογηθεί και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Στις 9 το πρωί η Ανακρίτρια που ερευνά τους θανάτους των μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη αναμένει την κατηγορούμενη μητέρα για την απολογία της. 
Τρεις ώρες μετά, θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ενώπιον του οποίου ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα η δίκη της για τον θάνατο της πρώτης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού για «ανθρωποκτονία τετελεσμένη και σε απόπειρα» σε βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας. Ωστόσο, η 35η Τακτική Ανακρίτρια τής αποδίδει κατηγορίες για τους θανάτους και της δεύτερης κόρης της, Μαλένας αλλά και του τελευταίου παιδιού της, της 6 μηνών Ίριδας. Η κατηγορία για την οποία θα λογοδοτήσει σήμερα αφορά στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή. Σύμφωνα με τον συνήγορο της, Αλέξη Κούγια, η εντολέας του, μετά από τρεις προθεσμίες που έχει λάβει, σήμερα θα απολογηθεί στην δικαστική λειτουργό, στην οποία θα προσκομίσει απολογητικό υπόμνημα 120 σελίδων. Όπως εκτιμάται, η απολογητική διαδικασία θα διαρκέσει πολλές ώρες και η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αναμένεται να παραστεί στο άλλο «μέτωπο» που έχει ανοικτό. Έτσι το ΜΟΔ , όπως έχει ήδη συμφωνηθεί, εφόσον η κατηγορουμένη δεν θα μπορεί να παραστεί λόγω της απολογίας της στην ανακρίτρια , θα δώσει διακοπή της συνεδρίασης για άλλη δικάσιμο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται ότι σκότωσε Μαλένα και Ίριδα, όπως αρνείται ότι είναι υπαίτια και για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. 

 




Διαβάστε ακόμα: 

Οργισμένη ανακοίνωση του ιατροδικαστή Καρακούκη για τον Κούγια: «Ορισμένοι έχουν υπερβεί τις κόκκινες γραμμές»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This