Θάνατος 50χρονου στο Μοσχάτο: Στις 12:00 απολογείται η 47χρονη – Ποιά η υπερασπιστική γραμμή της

Τι ερωτήματα έθεσε από την πλευρά του, ο δικηγόρος του θύματος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Must Read

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση θανάτου του 50χρονου λογιστή, που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του, στο Μοσχάτο. Την ίδια ώρα, η 47χρονη που φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονία του, προετοιμάζεται ώστε σήμερα, στις 12:00 να απολογηθεί.

Η δικηγόρος της 47χρονης από την Αλβανία, Κατερίνα Τσιώνα, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, επανέλαβε για ακόμη μία φορά, πως η εντολέας της αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας. «Με όσα έχουν καταγραφεί στα δύο βίντεο της δικογραφίας, δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Έχω δει τα βίντεο και επιβεβαιώνω την πρόθεση του αυτόχειρα να αυτοκτονήσει» τόνισε η κ. Τσιώνα και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι ακριβές ότι η 47χρονη κλώτσησε το καρεκλάκι, πάνω στο οποίο στηριζόταν ο 50χρονος, ενώ είχε το κεφάλι του περασμένο στην αγχόνη».

Η συνήγορος της γυναίκας επεσήμανε πως η Αστυνομία έφθασε αν όχι το ίδιο λεπτό, λίγα λεπτά μετά από το συμβάν. «Είχε απαντήσει και στο τηλέφωνο της δύο φορές η 47χρονη. Οι γείτονες λένε ότι υπήρχε πολύ μεγάλος θόρυβος από το σπίτι επί ώρα», είπε η δικηγόρος, λέγοντας ότι η γυναίκα στην οποία όφειλε μεγάλο ποσό, «αν τον σκότωνε, δεν θα έπαιρνε τα λεφτά της πίσω» είπε, υπογραμμίζοντας παράλληλα: «Πάνω από 10 χρόνια είχαν επαγγελματική σχέση και είχαν αναπτύξει και φιλική σχέση».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν ξυλοκοπήθηκε από κάποιους ο 50χρονος, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, η 47χρονη ήταν εκείνη που κάλεσε την Αστυνομία. «Στο σπίτι της βρήκε καταφύγιο ο άνδρας και έμεινε για δύο ημέρες. Εκείνη του είπε να ενημερώσει τις Αρχές, λέγοντας του “έχεις οικογένεια” και ότι πρέπει να προσέχει» κατέληξε η κ. Τσιώνα.


Η ιατροδικαστική και ο δικηγόρος του θύματος

Ο ιατροδικαστής, Γιώργος Ντιλέρνια, ο οποίος εξέτασε τη σορό του 50χρονου κάνει λόγο για θάνατο από απαγχονισμό δια βρόγχου διακρίνοντας, παράλληλα, σημάδια ξυλοδαρμού που προηγήθηκε. Τα τραύματα είχαν διαφορετική χρονική συχνότητα. Κάποια προκλήθηκαν πριν 15 ημέρες, ενώ τα υπόλοιπα σε δύο διαφορετικούς χρόνους, δηλαδή 4-5 ημέρες και 1-2 ημέρες.

Δείτε επίσης: Προβληματισμός από την ιατροδικαστική εξέταση του 50χρονου: Απαγχονισμός αλλά και δέκα σπασμένα πλευρά!

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της πλευράς του θύματος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος διερωτήθηκε: «Πώς μπορεί ένας άνθρωπος που έχει υποστεί βαρύτατο ξυλοδαρμό, με 10 σπασμένα πλευρά, να ανέβει και να κρεμαστεί; Είχε υποστεί έναν ξυλοδαρμό 4 ημέρες πριν τη δολοφονία του».

Τα θύματα του λογιστή και οι «κομπίνες»

Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος σχετικά με την δράση του άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος.

Εκτός από τις πληροφορίες που έφτασαν στο newsbreak.gr για εξαπάτηση πολλών επιχειρηματιών στο Μοσχάτο, όπως αποκαλύπτεται εκπρόσωπος γνωστής εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων κατήγγειλε στην αστυνομία απάτη σε βάρος της εταιρείας από τον 50χρονο. Ο ίδιος μάλιστα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του λογιστή για υπεξαίρεση χρημάτων, μια ημέρα ακριβώς προτού βρεθεί απαγχονισμένος.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο 50χρονος είχε πάρει 65 αυτοκίνητα προκειμένου να τα διαθέσει σε πελάτες του με leasing και στη συνέχεια θα έδινε τα χρήματα στην εταιρεία, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πήρε τα οχήματα χωρίς να τα πληρώσει και στη συνέχεια είτε τα διέθεσε με leasing είτε τα πούλησε σε ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε επαφές από την περίοδο που και ο ίδιος ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, καταγγελίες θυμάτων φτάνουν από ολόκληρη τη χώρα, με άνδρα από τον Βόλο να λέει ότι έπεσε θύμα απάτης του 50χρονου, αφού ενώ του έδωσε 26.000 ευρώ για χρονομίσθωση αυτοκινήτου, τα χρήματα έκαναν φτερά και το αυτοκίνητο δεν έφτασε ποτέ.

Δείτε επίσης: Εμφανίστηκε η σύζυγος του νεκρού λογιστή – Τι δεν κολλάει στην ιατροδικαστική



Συγγενής 47χρονης: «Που βρήκε 200.000 ευρώ;»

Αίσθηση προκαλούν δε και συγγενείς της 47χρονης που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επειδή ομολόγησε ότι έσπρωξε την καρέκλα στην οποία είχε ανέβει ο 50χρονος με αποτέλεσμα να απαγχονιστεί, κάνουν λόγο για έναν «πολύ καλό άνθρωπο». Υπενθυμίζεται ότι η 47χρονη κατήγγειλε στις αρχές ότι είχε δώσει χρήματα στον λογιστή προκειμένου να τα επενδύσει και εκείνος δεν της τα επέστρεψε ποτέ, ενώ της είπε ότι η σύζυγός του «σήκωσε» όλο το ποσό από τον τραπεζικό λογαριασμό και έφυγε στην Αλβανία.

«Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, πάρα πολύ καλό παιδί… Ο άνθρωπος καμία φορά δεν ξέρω σε ποιο σημείο μπορεί να φτάσει και να κάνει κάτι το οποίο και πάλι δεν πιστεύω ότι έχει κάνει», δήλωσε συγγενής της κατηγορουμένης στο Live News. Μάλιστα ο ίδιος αναρωτήθηκε που μπορεί να βρήκε 200.000 ευρώ: «Το κορίτσι αυτό δεν είχε στον ήλιο μοίρα» είπε ο συγγενής της.



«Δεν έχει κάνει τίποτα η μάνα μου» λέει ο γιος της 47χρονης

Στην εκπομπή μίλησε και ο γιος της 47χρονης: «Έχουν πει πάρα πολλά. Δεν έχει κάνει τίποτα η μάνα μου, δεν έχω προλάβει να της μιλήσω ήταν στην αστυνομία μέσα» είπε ενώ όταν ρωτήθηκε πόσα χρήματα είχε δώσει η μητέρα του στον λογιστή, εκείνος απάντησε: «Δεν χρειάζεται να σας πω, είναι προσωπικό θα το κρίνει η αστυνομία».



Εμφανίστηκε η σύζυγός του λογιστή και διαψεύδει την 47χρονη

Την ώρα που τα ερωτηματικά γύρω από την υπόθεση θανάτου του 50χρονου λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του παραμένουν αναπάντητα, η σύζυγός του εμφανίστηκε και διαψεύδει όσα δήλωσε στις Αρχές η 47χρονη που συνελήφθη και ομολόγησε ότι εκείνη έσπρωξε την καρέκλα για να κρεμαστεί ο 50χρονος.

Η 47χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, υποστήριξε ότι η σύζυγος του νεκρού, η οποία ήταν συνδικαιούχος στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, «σήκωσε» όλα τα χρήματα και εξαφανίστηκε στην Αλβανία, με αποτέλεσμα ο 50χρονος, να μην μπορεί να της επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δώσει να επενδύσει.

Η 47χρονη

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η σύζυγος του 50χρονου βρίσκεται στην Ελλάδα και πρόκειται να δηλώσει δια του δικηγόρου της υποστήριξη της κατηγορίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα που βρίσκεται στη χώρα μας και πιθανόν να εκπροσωπηθεί τον δικηγόρο Αλέξη Αθανασόπουλο, αρνείται τα όσα της καταλόγισε η 47χρονη με την οποία ο συζυγός της διατηρούσε εδώ και χρόνια επαγγελματική σχέση.

Η ίδια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, καθώς μπορεί να ήταν σε διάσταση με τον 50χρονο, οι δυο τους όμως ήταν σε επικοινωνία για τα δύο παιδιά τους, τα οποία είναι επίσης συντετριμμένα για τον χαμό του πατέρα τους.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This