Εντοπίστηκε ζωντανή σε βουνό η 44χρονη από τη Ρόδο

Δείχνει χαμένη και εξαντλημένη

Must Read

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 44χρονης από τη Ρόδο που αγονείτο από την περασμένη Δευτέρα, καθώς σήμερα εντοπίστηκε ζωντανή σε βουνό στα Μάσσαρη.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, η γυναίκα εντοπίστηκε από αλλοδαπό περιπατητή σε βουνό στα Μάσσαρη της Ρόδου δίνοντας του το όνομά της και ο περιπατητής ενημέρωσε αμέσως τρίτους και εκείνοι την Αστυνομία.

Στη συνέχεια ακολούθησε επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση της γυναίκας και τελικά διαπιστώθηκε πως πρόκειται για την 44χρονη Ελένη Ευθυμίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα δείχνει χαμένη και εξαντλημένη.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 44χρονη εργαζόμενη σε σούπερ μάρκετ, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, έφυγε από το σπίτι της, με κατεύθυνση το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στ’ Ασγούρου, όπου άφησε το παιδί της και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της είχε ξαναφύγει στο παρελθόν από το σπίτι της αλλά δεν έλειπε για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς επισκεπτόταν μοναστήρια.

Τη Δευτέρα στις 13.30 η 44χρονη επισκέφθηκε ένα μοναστήρι που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο και εκεί φέρεται να εθεάθη από τη σύζυγο ενός κατοίκου της περιοχής ο οποίος το λειτουργεί και βρισκόταν την ώρα εκείνη στα Στεγνά. Από τον συγκεκριμένο χώρο η 44χρονη αναχώρησε στις 14.30 με το αυτοκίνητό της και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο σύζυγός της ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της.

Διαβάστε επίσης: Πατέρας 44χρονης στη Ρόδο: «Είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά και δεν μπορούσε να ξεμπλέξει»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο και υπεξαίρεσαν χρήματα από τα Λουτρά Λαγκαδά!

Σχηματίστηκαν, κατά περίπτωση, δικογραφίες

More Articles Like This