Πατέρας 44χρονης στη Ρόδο: «Είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά και δεν μπορούσε να ξεμπλέξει»

Must Read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης γυναίκας που έχει εξαφανιστεί από την Δευτέρα, από τη Ρόδο, με τους συγγενείς της να κάνουν λόγο για εμπλοκή κάποιου ατόμου «που το έπαιζε παπάς».

«Είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά και δεν μπορούσε να ξεμπλέξει. Πήγε το παιδί στο σχολείο και μετά το παράτησε, δεν πήγε να το πάρει» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 44χρονης.

Από την πλευρά του ο σύζυγός της 44χρονης απηύθυνε έκκληση σε όλους να βοηθήσουν για τον εντοπισμό της και υποστήριξε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα του εξαφανίζεται.

«Είχε φύγει και άλλες φορές από το σπίτι, όμως μετά επέστρεφε και είχε ανοιχτό το κινητό της, επικοινωνούσε» είπε, αποφεύγοντας, όμως, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις καταγγελίες περί του ιερέα.

Τη δικη του μαρτυρία έδωσε και ο κτήτορας της Μονής στην οποία φέρεται να πήγαινε τακτικά η εξαφανισμένη γυναίκα. Σύμφωνα με τον ίδιο η 44χρονη είχε πολλά προβλήματα στον γάμο της και είχε συχνά εκφράσει την επιθυμία να βάλει τέλος στη ζωή της. «Είχε πολλά προβλήματα, όπως και με τον σύζυγό της. Της μιλούσαμε εμείς, όπως και άλλοι άνθρωποι να κάνει υπομονή. Να τα δει διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί είχε τάσεις αυτοκτονικές και είχε φύγει ξανά, εξαφανίστηκε. Έλεγε “την άλλη φορά που θα φύγω δε θα με ξαναδείτε”» ανέφερε.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 44χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και εργαζόμενη σε σούπερ μάρκετ, έφυγε από το σπίτι της, με κατεύθυνση το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στ’ Ασγούρου, όπου άφησε το παιδί της και έκτοτε αγνοείται. Σύμφωνα με τους συγγενείς της φαίνεται ότι είχε ξαναφύγει στο παρελθόν από το σπίτι της, αλλά όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνήθως μετέβαινε απροειδοποίητα και έλειπε από την οικία της για να επισκέπτεται μοναστήρια.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες της Αστυνομίας, φέρεται ότι η 44χρονη επισκέφθηκε στις 13.30 της Δευτέρας ένα μοναστήρι που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο και εκεί φέρεται να εθεάθη από τη σύζυγο ενός κατοίκου του Αρχαγγέλου ο οποίος το λειτουργεί και φέρεται να βρισκόταν την ώρα εκείνη στα Στεγνά. Η 44χρονη φέρεται να αναχώρησε από τον συγκεκριμένο χώρο στις 14.30 μόνη της με το αυτοκίνητό της προς άγνωστη κατεύθυνση

Ο σύζυγός της το βράδυ της ίδιας μέρας ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της. Λίγες ώρες αργότερα, το αυτοκίνητο της βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία μέσα σε χαντάκι. Από τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο της 44χρονης αγνοούμενης, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε μέσα σε αυτό άτομο και το πιο πιθανό είναι το όχημα κάποιος να το έσπρωξε να πέσει στο ρυάκι. Δεν βρέθηκαν επίσης ούτε κάποια ίχνη τραυματισμού, ή κάποια προσωπικά της στοιχεία.

Έχει εκδοθεί Silver Alert

Υπενθυμίζεται πως το αυτοκίνητό της 44χρονης βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία, μέσα σε χαντάκι, χωρίς ωστόσο να βρεθεί οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Για τον εντοπισμό της 44χρονης έχει εκδοθεί Silver Alert στο οποίοα αναφέρονται τα χαρακτηριστικά της: μαύρα μαλλιά με διάσπαρτα γκρίζα, μαύρα μάτια, ύψος 1,62μ και αδύνατο σώμα. Την ημέρα που εξαφανίστηκε η 44χρονη φορούσε μακριά μαύρη φούστα πάνω από τον αστράγαλο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μπλε φουσκωτό μπουφάν μέχρι τα γόνατα, λευκή ζακέτα και μαύρη μπλούζα. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με την υπόθεση, μπορεί να επικοινωνήσει όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Δείτε επίσης: Στο σκοτάδι οι έρευνες για την εξαφάνιση της 44χρονης στη Ρόδο: Ατύχημα ή έγκλημα;

Δείτε επίσης: Μαρτυρία-«κλειδί» για την εξαφάνιση της 44χρονης μητέρας στη Ρόδο: «Την είδα να…»

Δείτε επίσης: Συναγερμός για την εξαφάνιση 44χρονης μητέρας στη Ρόδο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το μέλλον του Στέλιου Δρουμαλιά και της Δώρας Παντέλη στο J2US

Στο τελευταίο live του J2US, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της στη σκηνή μαζί με τον παρτενέρ της...

More Articles Like This