Στο σκοτάδι οι έρευνες για την εξαφάνιση της 44χρονης στη Ρόδο: Ατύχημα ή έγκλημα;

Εκδόθηκε Silver Alert

Must Read

Τρία εικοσιτετράωρα συμπληρώθηκαν από την εξαφάνιση της 44χρονης Ελένης Ευθυμίου στη Ρόδο και παρά τις συντονισμένες και μαζικές έρευνες των αρμοδίων αρχών και των εθελοντών που παίρνουν μέρος σε αυτές, δεν βρέθηκε κανένα απολύτως ίχνος της.

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της, η οποία αγνοείται από το πρωί της περσμένης Δευτέρας. Για την εξαφάνιση μάλιστα εκδόθηκε Silver Alert.

Η 44χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και εργαζόμενη σε σούπερ μάρκετ, έφυγε από το σπίτι της, με κατεύθυνση το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στ’ Ασγούρου, όπου άφησε το παιδί της και έκτοτε αγνοείται. Σύμφωνα με τους συγγενείς της φαίνεται ότι είχε ξαναφύγει στο παρελθόν από το σπίτι της, αλλά όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνήθως μετέβαινε απροειδοποίητα και έλειπε από την οικία της για να επισκέπτεται μοναστήρια. Από τις μέχρι τώρα έρευνες της Αστυνομίας, φέρεται ότι η 44χρονη επισκέφθηκε στις 13.30 της Δευτέρας ένα μοναστήρι που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο και εκεί φέρεται να εθεάθη από τη σύζυγο ενός κατοίκου του Αρχαγγέλου ο οποίος το λειτουργεί και φέρεται να βρισκόταν την ώρα εκείνη στα Στεγνά. Η 44χρονη φέρεται να αναχώρησε από τον συγκεκριμένο χώρο στις 14.30 μόνη της με το αυτοκίνητό της προς άγνωστη κατεύθυνση

Ο σύζυγός της το βράδυ της ίδιας μέρας ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της. Λίγες ώρες αργότερα, το αυτοκίνητο της βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία μέσα σε χαντάκι. Από τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο της 44χρονης αγνοούμενης, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε μέσα σε αυτό άτομο και το πιο πιθανό είναι το όχημα κάποιος να το έσπρωξε να πέσει στο ρυάκι. Δεν βρέθηκαν επίσης ούτε κάποια ίχνη τραυματισμού, ή κάποια προσωπικά της στοιχεία. Στο Silver Alert που εκδόθηκε, αναφέρονται τα χαρακτηριστικά της 44χρονης μητέρας. «Έχει μαύρα μαλλιά με διάσπαρτα γκρίζα, μαύρα μάτια, ύψος 1,62μ και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μακριά μαύρη φούστα πάνω από τον αστράγαλο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μπλε φουσκωτό μπουφάν μέχρι τα γόνατα, λευκή ζακέτα και μαύρη μπλούζα. Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρόδου, κινούνται τώρα σε χώρους και σημεία στα οποία η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, κινήθηκε τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει ότι την είδαν να κινείται στην ευρύτερη περιοχή μαζί με ένα ακόμα άτομο. Οι αστυνομικοί βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Εισαγγελέα Ρόδου και αναμένουν εντολές και πρόσθετα στοιχεία που θα προκύψουν μέσα από την έρευνα του στίγματος που έχει δώσει το κινητό της τηλέφωνο, για να προχωρήσουν στη συνέχεια στις ενδεδειγμένες από το νόμο ενέργειες. Όλοι εύχονται πάντως να είναι η 44χρονη ροδίτισσα, μητέρα ενός μικρού παιδιού καλά στην υγεία της και να μπορέσει έτσι να βρει τη δύναμη να επικοινωνήσει με τους δικούς της.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρτυρία-«κλειδί» για την εξαφάνιση της 44χρονης μητέρας στη Ρόδο: «Την είδα να…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This