Με τον… Πύργο της Πίζας συνέκρινε το κρεμασμένο μπαλκόνι εκπρόσωπος του ξενοδοχείου στη Συγγρού

Από απόψε θα πάψει να αποτελεί... αξιοθέατο της περιοχής, καθώς θα αφαιρεθεί από το κτίριο

Must Read

«Γιατί θαυμάζετε τον Πύργο της Πίζας και δεν θαυμάζετε το μπαλκόνι; Ατραξιόν έχουν στην Ιταλία, ατραξιόν έχουμε και εμείς», είπε κάνοντας χιούμορ εκπρόσωπος του ξενοδοχείου επί της λεωφόρου Συγγρού, το οποίο έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας ενός μπαλκονιού του, το οποίο… κρέμεται από το Σάββατο!

Οι εργασίες απομάκρυνσης του είναι προγραμματισμένες για σήμερα το απόγευμα, με την αστυνομία να έχει ήδη αποκλείσει το χώρο και τα μηχανήματα να βρίσκονται επί τόπου, προκειμένου να αποσπάσουν το αποκολλημένο μπαλκόνι που βρίσκεται στον ακάλυπτο χώρο του ξενοδοχείου στην περιοχή της Καλλιθέας, το οποίο παραμένει προσωρινά κλειστό με απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού.

Ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου, Κώστας Σπηλιόπουλος, εξήγησε στην τηλεόραση του OPEN τι έγινε και το μπαλκόνι αποκολλήθηκε από το υπόλοιπο κτήριο. Όπως είπε, η αποκόλληση έγινε αντιληπτή τα ξημερώματα του Σαββάτου και αμέσως η εταιρεία ξεκίνησε ενέργειες για την απομάκρυνσή του. Ευτυχώς, όπως σημείωσε, το δωμάτιο δεν είχε ένοικο, ωστόσο αναγνώρισε πως θα μπορούσε να είχε σημειωθεί τραυματισμός.

«Είναι κατασκευή του 1972 και αποτελεί κακοτεχνία του εργολάβου, που έβαλε λάθος τα σίδερα. Αντί να τα βάλει στο 50% και πάνω τα έβαλε κάτω κάτω, με αποτέλεσμα να σπάσει το τσιμέντο όπου δεν υπήρχε σιδέρωμα. Τώρα κρατιέται από τα σίδερα που ήταν πιο χαμηλά», εξήγησε.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This