Σε αυτές τις έξι περιοχές τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Τι θα γίνει στην Αττική

Must Read

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σήμερα, Παρασκευή 27/1, σε μερικές περιοχές που σύμφωνα με τους ειδικούς αναμένεται να πληγούν από σφοδρές καταιγίδες.

Ρόδος

Κλειστά θα είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο νησί της Ρόδου με απόφαση που εξέδωσε σήμερα ο δήμαρχος, Αντώνης Καμπουράκης. Η απόφαση εκδόθηκε επειδή -σύμφωνα με τις προβλέψεις- αναμένεται ότι να επικρατήσουν ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι.

Σύμη

Παρόμοια απόφαση εκδόθηκε και από τη δήμαρχο Σύμης, Ελ. Παπακαλοδούκα και τα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης

Κάρπαθος

Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολείων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Καρπάθου, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επικρατήσουν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών αλλά και η αποφυγή ατυχημάτων, εξέδωσε ο Δήμος Καρπάθου.

Κως

Ο Δήμαρχος στη Κω με σχετική ανακοίνωση αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω των καιρικών φαινομένων. Η απόφαση αφορά και στις μονάδες Προσχολικής Αγωγής.

Νίσυρος

Ο Δήμος της Νισύρου αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων για την προληπτική προστασία της δημόσιας ασφάλειας. Η αναστολή αφορά και στις μονάδες Προσχολικής Αγωγής.

Ζάκυνθος

Με απόφαση του Δήμου Ζακύνθου, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και στη Ζάκυνθο λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία στο νησί. Επίσης, κλειστά θα είναι και τα σχολεία στο Κάτω Νευροκόπι μετά από απόφαση του δημάρχου.

 






Αττική

Ωστόσο, ανοιχτά θα είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην Αττική, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Όπως είπε, τα παιδιά θα πάνε κανονικά στο σχολείο την Παρασκευή, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν σταδιακά τις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This