Νέα Σμύρνη: Ουκρανός ο 15χρονος που μαχαίρωσαν – Συχνό φαινόμενο οι ληστείες και τα ναρκωτικά στην περιοχή

Το περιστατικό δεν έγινε σε ψητοπωλείο

Must Read

Περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το 15χρονο παιδί που μαχαιρώθηκε χθες το βράδυ, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο protothema.gr, ο ανήλικος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο πόδι από συμμορίες ανηλίκων και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου και νοσηλεύεται. Η καταγωγή του παιδιού είναι από την Ουκρανία και έκανε παρέα με αυτά τα παιδιά περίπου ένα μήνα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως 5 άτομα προσήχθησαν για το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

https://www.youtube.com/watch?v=hmEIC5aALE0&t=2s

 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το περιστατικό έγινε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και όχι σε ψητοπωλείο όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά. Στο μαγαζί μετέφεραν το παιδί δύο κορίτσια προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως είναι συχνό φαινόμενο οι συμπλοκές στην πλατεία για διάφορους λόγους. Όπως είπαν στο newsit.gr, κάθε τόσο γίνονται ληστείες και διαρρήξεις σε καταστήματα της περιοχής. Μάλιστα έχουν σπάσει ένα κρεοπωλείο 3-4 φορές!

«Χτες το βράδυ έγινε μια συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων, τον μαχαίρωσαν, του πήραν το κινητό. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πολλές φορές, ακούμε φωνές εκεί στην πλατεία από άτομα που διαφωνούν μεταξύ τους για ναρκωτικά ή για οτιδήποτε άλλο και καταλήγουν μαχαιρωμένοι», λέει ένας κάτοικος της περιοχής.

«Το περιθάλψαμε το παιδί, το βοηθήσαμε. Ηταν μαχαιρωμένος στο πόδι. Μας τον έφεραν δύο κορίτσια», λέει υπάλληλος του ψητοπωλείου

https://www.youtube.com/watch?v=Oqn042FsiFM&t=4s



 

Δείτε επίσης:

Μαχαίρωσαν 15χρονο για να τού πάρουν πορτοφόλι και κινητό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This