Πρωτοφανές περιστατικό στον Βόλο: 84χρονος ξυλοκόπησε τη γυναίκα του γιου του!

Must Read

Πρωτοφανείς στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στον Βόλο, όταν ένας ηλικιωμένος άρχισε να χτυπά την γυναίκα του γιου του, στη μέση του δρόμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 53χρονη νύφη, τσακώθηκε με τον πεθερό της για οικονομικά ζητήματα, στο σπίτι τους, στην οδό Δημητριάδος. Πάνω στον καυγά ο 84χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, την χτύπησε, την άρπαξε από τα μαλλιά και της έσκισε το μπουφάν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους είχαν οικονομικές διαφορές, καθώς ο 84χρονος είχε δεσμευτεί ότι θα της παραχωρούσε το κατάστημα που διατηρούσε παλαιότερα την επιχείρησή του. Ο ίδιος αν και συνταξιοδοτήθηκε, παρέμεινε μέσα στο κατάστημα, το οποίο σπανίως ανοίγει, ενώ ο γιoς του με την σύζυγό του αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν. Ο γιoς του εξουσιοδότησε την γυναίκα του για όλες τις αναγκαίες κινήσεις και χθες η 53χρονη περίμενε στις 8.30 το πρωί τον πεθερό της έξω από την πόρτα του καταστήματος, όπου του ζήτησε τα κλειδιά.

Ο 84χρονος συνελήφθη μετά από μήνυση της νύφης του. Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και ο δικηγόρος του ζήτησε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να μελετήσει την δικογραφία, ενώ η μάρτυρας κατηγορίας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Ο 84χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο πως δεν ζει με τα παιδιά του και φροντίζει ο ίδιος τον εαυτό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This