Χειροπέδες στους ανήλικους που μαχαίρωσαν και λήστεψαν 15χρονο Ουκρανό στη Νέα Σμύρνη

Ανάμεσα στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν κατά τις έρευνες των αστυνομικών στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκε και μια φωτογραφία του ανήλικου θύματος

Must Read

Τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός, όλοι τους ανήλικοι, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, κατηγορούμενοι για την αιματηρή επίθεση στον 15χρονο Ουκρανό, το βράδυ της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, σε πάρκο της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι συλληφθέντες κατηγορούνται ως μέλη συμμορίας για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε πάρκο της Νέας Σμύρνης οι κατηγορούμενοι περικύκλωσαν ξαφνικά 15χρονο Ουκρανό, τον μαχαίρωσαν στον δεξί του μηρό, ενώ τον χτύπησαν με γροθιές σε όλο το σώμα του. Αμέσως μετά αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνό του, τσαντάκι που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό και διέφυγαν, ενώ ο 15χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων.

Από τις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια που διαμένουν οι κατηγορούμενοι στη Νέα Σμύρνη και στους Αμπελόκηπους, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν ένας σουγιάς, τα ρούχα που φορούσαν οι ανήλικοι κατά την επίθεση, ένα ποδήλατο που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής, δύο κινητά τηλέφωνα και μια φωτογραφία του θύματος.

Δείτε το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 1-2-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 16χρονος αλλοδαπός και 3 ημεδαποί ηλικίας 16 και 17 ετών, κατηγορούμενοι ως μέλη συμμορίας για –κατά περίπτωση- ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, η συμμορία βραδινές ώρες της 29-1-2023 σε πάρκο της Νέας Σμύρνης προσέγγισε και περικύκλωσε 15χρονο αλλοδαπό και με χρήση αιχμηρών αντικειμένων (μαχαίρια) τον τραυμάτισαν στο δεξί του μηρό. Τα μέλη της συμμορίας συνέχισαν να επιτίθενται χτυπώντας τον με γροθιές σε όλο του το σώμα.

Στη συνέχεια του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, τσαντάκι που περιείχε προσωπικά του αντικείμενα και χρηματικό ποσό και διέφυγαν, ενώ ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των κατηγορουμένων, στη Νέα Σμύρνη και στους Αμπελόκηπους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

μαχαίρι τύπου σουγιά, ρουχισμός που φορούσαν κατά την επίθεση, ποδήλατο που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής 2 κινητά τηλέφωνα και φωτογραφία, σε έντυπη μορφή, που απεικονίζεται ο 15χρονος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This